Τρίτη 20 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΚΟ
Εκφράστηκε ξανά η πλατιά εργατική - λαϊκή αλληλεγγύη

Στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ βρέθηκαν το Σάββατο για μία ακόμη φορά εργαζόμενοι από ολόκληρη τη Στερεά Ελλάδα, από την Αττική, τη Μαγνησία, αλλά και την Κεντρική Μακεδονία, εκφράζοντας την αλληλεγγύη και τη στήριξη του δίκαιου αγώνα τους.

Λεωφορεία και αυτοκίνητα που ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί από τις περιοχές, άρχισαν να καταφθάνουν πριν από τη συγκέντρωση στον οικισμό της Λάρυμνας μεταφέροντας εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, συνταξιούχους, γυναίκες και νέους που θέλησαν να σταθούν στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.

Για άλλη μια φορά εκφράστηκε η πλατιά εργατική - λαϊκή αλληλεγγύη που συνοδεύει τον πολύμηνο αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ ενάντια στα διαλυτικά σχέδια της κυβέρνησης, τόσο μέσα από τη φυσική παρουσία στις συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια, όσο και μέσα από το πλήθος των ανακοινώσεων συμπαράστασης στους εργαζόμενους και καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής.

Στην απεργιακή συγκέντρωση παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, εκ μέρους της οποίας, σε δήλωσή του, ο Νίκος Μαυροκέφαλος σημείωσε: «Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, συνδικάτα της Αθήνας, βρισκόμαστε εδώ στη συγκέντρωση των σωματείων της ΛΑΡΚΟ για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας, να φωνάξουμε ότι η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες και όχι στα παράσιτα τους κεφαλαιοκράτες. Παλεύουμε να μην κλείσει το εργοστάσιο, να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ