Τετάρτη 18 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
47 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
Προβοκάτσιες και αθλιότητες

Δεν έμεινε ικανοποιημένος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης, Κ. Χήτας, από τις επιδόσεις της κυβέρνησης στην επιβολή των απαγορεύσεων που έσπασαν στην πράξη, και μιλώντας χτες στη Βουλή, εγκάλεσε την κυβέρνηση ότι «βρεθήκατε απολογούμενοι γιατί σας γλεντάει το ΚΚΕ», «6.000 αστυνομικοί, υπερωρίες, καύσιμα» και το ΚΚΕ κάνει συγκέντρωση.

Η κυβέρνηση είναι «ευαίσθητη "αλά καρτ". Στους μαγαζάτορες στη Θεσσαλονίκη ρίξατε χημικά. Συλλάβατε κόσμο στη Θεσσαλονίκη την 28η Οκτωβρίου», αλλά στο ΚΚΕ «δεν συλλαμβάνεται κανείς». «Αν σας πιάσει κανείς στο δρόμο πείτε είμαι διαδηλωτής του ΚΚΕ και δεν θα σας αγγίξει κανείς», ήταν ορισμένα από όσα προβοκατόρικα είπε ο βουλευτής του Κυρ. Βελόπουλου.

«Αρκετά πια με την πολιτική ανοησία», ήταν η απάντηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ Νίκου Καραθανασόπουλου. Πρόσθεσε ότι η Ελληνική Λύση «είστε το δεξιό δεκανίκι της κυβέρνησης της ΝΔ, στις εγκληματικές της ευθύνες για την πανδημία, για τη βία και τον αυταρχισμό» και πως «ζήλεψε τη δόξα της Χρυσής Αυγής».

Νωρίτερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Χρ. Μπουκώρος προσπάθησε προβοκατόρικα να δικαιολογήσει την άγρια επίθεση κάνοντας λόγο για «κοντάρια, αντιασφυξιογόνες μάσκες και μολότοφ» που βρέθηκαν σε ελέγχους της αστυνομίας, για να τα μαζέψει άρον άρον μετά την έντονη αντίδραση του Ν. Καραθανασόπουλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ