Πέμπτη 26 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΙΩΞΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΕΒΡΟΥ
Νέες δηλώσεις καταδίκης του απαράδεκτου προστίμου

Πληθαίνουν τα σωματεία και οι φορείς του κινήματος που ενώνουν τη φωνή τους και εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον Αγροτικό Σύλλογο Τριγώνου Εβρου, απαιτώντας να ακυρωθεί το εξοντωτικό και απαράδεκτο πρόστιμο των 3.000 ευρώ που επιβλήθηκε στον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου από το Αστυνομικό Τμήμα Δικαίων.

Θυμίζουμε πως πρόκειται για συμβολική κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Νοέμβρη για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στα ακριτικά Δίκαια Εβρου, καθώς πλέον ο αγροτικός κόσμος της περιοχής και όχι μόνο αναγκάζεται να διανύει 60 χιλιόμετρα για να εξυπηρετηθεί.

«Δεν τρομοκρατούμαστε. Η πάλη του λαού μπορεί να προσαρμόζεται λόγω της πανδημίας, αλλά δεν μπορεί να σταματήσει, και δεν θα σταματήσει», σημειώνουν σε κοινή τους ανακοίνωση και προσθέτουν πως «στόχος είναι η φίμωση και η τρομοκρατία, το χτύπημα της συνδικαλιστικής δράσης. Η απόφαση αυτή έρχεται σε μια περίοδο έντασης του κυβερνητικού αυταρχισμού και των απαγορεύσεων, αλλά και όξυνσης των προβλημάτων του λαού».

Στα σωματεία και τους φορείς που έχουν λάβει αποφάσεις καταδίκης της επιβολής του προστίμου και αλληλεγγύης στον ΑΣ Τριγώνου έχουν μέχρι στιγμής προστεθεί: Ενωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν. Ξάνθης, Σύλλογος Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψήφιων Διδακτόρων ΠΣ Ξάνθης, Σύλλογος Οικότροφων Φοιτητών Ξάνθης, Ενωση ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής, Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων Δράμας και Σωματείο Τουριστικών Επαγγελμάτων Εβρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ