Πέμπτη 24 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δυναμικά και αποφασιστικά

Στη Θεσσαλονίκη και σε μια σειρά ακόμη πόλεις της Μακεδονίας, κλιμάκια του ΠΑΜΕ «οργώνουν» τους χώρους δουλιάς για την επιτυχία των συλλαλητηρίων στις 31 Γενάρη

Πραγματοποιήθηκαν χτες περιοδείες στελεχών του ΠΑΜΕ σε βιοτεχνίες δέρματος στη Θεσσαλονίκη, όπου το κάλεσμα του ΠΑΜΕ για το συλλαλητήριο της Πέμπτης 31 Γενάρη στις 6 το απόγευμα στο άγαλμα του Βενιζέλου, βρήκε μεγάλη απήχηση στους εργαζόμενους του κλάδου.

Περιοδείες στις αγορές και τα ΚΑΠΗ της πόλης πραγματοποίησαν και στελέχη του κινήματος συνταξιούχων και διακίνησαν την προκήρυξη του ΠΑΜΕ για το συλλαλητήριο και άλλο υλικό. Σήμερα το πρωί έχουν προγραμματιστεί περιοδείες στον Οργανισμό Λιμένα Θεσσαλονίκης και τον ΟΤΕ Καλαμαριάς, ενώ αύριο το πρωί στον ΟΤΕ Τούμπας, στα εργοστάσια μετάλλου Ορφανίδη και Πατινίδη και στις 2 το απόγευμα στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Λ. Σοφού.

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το συλλαλητήριο και στις άλλες πόλεις της Μακεδονίας - Θράκης και καθημερινά αυξάνεται ο αριθμός των πόλεων που θα συμμετέχουν στην πανελλαδική κινητοποίηση στις 31 Γενάρη. Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα συλλαλητήρια και συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στις παρακάτω πόλεις:

Κοζάνη, στις 6 το απόγευμα (και όχι 11 π.μ., όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί), μπροστά στο Εργατικό Κέντρο και πορεία στην κεντρική πλατεία.

Πτολεμαΐδα, 6.30 το απόγευμα συγκέντρωση στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

Νάουσα, 7 μ.μ. συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο. Οργανώνεται από το ΕΚΝ.

Σέρρες, 6 το απόγευμα συλλαλητήριο στην Πλατεία Ελευθερίας.

Καβάλα, 6 το απόγευμα συλλαλητήριο στην Κεντρική Πλατεία.

Αλεξανδρούπολη, στις 6 μ.μ. μπροστά στο Δημαρχείο.

Χτες το βράδυ συνεδρίαζαν φορείς σε Βέροια και Εδεσσα για να καθορίσουν τις λεπτομέρειες των αντίστοιχων κινητοποιήσεων στις δυο πόλεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ