Τετάρτη 14 Απρίλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑ
Σήμερα η κινητοποίηση στη 2η ΥΠΕ για την ενίσχυση της ΠΦΥ

Κινητοποίηση σήμερα, Τετάρτη, στις 7 μ.μ. έξω από τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια (Θηβών 198, Αγ. Ιωάννης Ρέντης) πραγματοποιούν σωματεία και μαζικοί φορείς της Δυτικής Αθήνας και του Πειραιά, απαιτώντας την άμεση ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Στην κινητοποίηση καλεί και το Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

Η κινητοποίηση είναι συνέχεια προηγούμενων αγωνιστικών παρεμβάσεων, που αναδεικνύουν τα τεράστια προβλήματα του δημόσιου συστήματος Υγείας, απαιτούν την άμεση ενίσχυσή του, προβάλλουν την ανάγκη για άμεση επίταξη των ιδιωτικών δομών Υγείας χωρίς αποζημίωση.

Σε Νέα Ιωνία και Μενίδι

Σωματεία και φορείς του Μενιδίου διοργανώνουν αύριο, Πέμπτη 15 Απρίλη, στις 10 π.μ., συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Κέντρο Υγείας Αχαρνών (Κύμης & Επταλόφου 3, Ολυμπιακό Χωριό) ενάντια στην υποβάθμισή του και στα σχέδια μετατροπής του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Αγιοι Ανάργυροι» σε νοσοκομείο μιας νόσου.

Στη Νέα Ιωνία, σωματεία και φορείς της πόλης οργανώνουν το Σάββατο 17 Απρίλη διαμαρτυρία με μουσικά δρώμενα, που θα ξεκινήσει στις 11 π.μ. από τη λαϊκή αγορά του Περισσού και θα καταλήξει στις 12 μ. στο πάρκο της οδού Πάρσης. Η πρωτοβουλία αποφασίστηκε σε σύσκεψη που έγινε με τη συμμετοχή εκπροσώπων σωματείων και φορέων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ