Παρασκευή 25 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Στενή συνεργασία Ιντερπόλ - «Αθήνα 2004»!

Τη στιγμή που συντηρείται στην επικαιρότητα το θέμα της απομάκρυνσης των στελεχών της «Αθήνα 2004» από την εταιρία μετά την περιβόητη διαρροή εγγράφου με την πορεία των έργων, η πρόεδρος της «Αθήνα 2004», Γ. Αγγελοπούλου, έχει αλλεπάλληλες συναντήσεις με τον γενικό γραμματέα της Ιντερπόλ, Ρον Νομπλ...! Χτες και προχτές έγιναν δύο συναντήσεις στην έδρα της Οργανωτικής Επιτροπής με αντικείμενο τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Οπως προέκυψε από τις δύο συναντήσεις που έγιναν χτες και προχτές στην έδρα της Οργανωτικής Επιτροπής, η εταιρία θα έχει στενή συνεργασία με τις ευρωπαϊκές διωκτικές αρχές, προκειμένου όλα να είναι υπό έλεγχο...

Στο μεταξύ, «ανοιχτό» άφησε χτες η Γ. Αγγελοπούλου το ενδεχόμενο να απομακρυνθούν και άλλα στελέχη από την «Αθήνα 2004» μετά την απομάκρυνση των στελεχών της Γενικής Διεύθυνσης Ολυμπιακών Εργων Θ. Γιαννακόπουλου, Ε. Παπακωνσταντίνου και Δ. Λεωνιδόπουλου (σύμβουλος της προέδρου). Η πρόεδρος της εταιρίας απαντώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε ότι «το θέμα θεωρείται λήξαν» και συμπλήρωσε ότι αν χρειαστεί θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές στην εταιρία. Στην υπόθεση παρενέβη χτες και η βουλευτής της ΝΔ Φ. Πάλλη-Πετραλιά, υπεύθυνη του τομέα Ολυμπιακών Αγώνων, η οποία με επιστολή της προς τη Γ. Αγγελοπούλου κάνει λόγο για παρέμβαση της κυβέρνησης προκειμένου να απομακρυνθούν οι υπάλληλοι της εταιρίας.

  • Με μία συναυλία που διοργανώνει η «Αθήνα 2004» στις 30 του Γενάρη στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ, θα ξεκινήσει η συλλογή αιτήσεων για το πρόγραμμα του εθελοντισμού. Στη συναυλία θα συμμετάσχουν εθελοντικά η Αλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Μάριος Φραγκούλης και ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ