Πέμπτη 15 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Περιοδείες σε Πυροσβεστικούς Σταθμούς και Υπηρεσίες

Δεκάδες περιοδείες σε Πυροσβεστικούς Σταθμούς και Υπηρεσίες πραγματοποιούν αυτές τις μέρες Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ, με τις θέσεις του Κόμματος για τα απαραίτητα μέτρα αντιπυρικής προστασίας, όπως και για τα δικαιώματα των πυροσβεστών. Για σήμερα και αύριο το πρόγραμμα των περιοδειών έχει ως εξής:

Σήμερα Πέμπτη

-- Στις 8.30 π.μ. στον 5ο Πυροσβεστικό Σταθμό στην Καλλιθέα, με επικεφαλής τον Πέτρο Μαρκομιχάλη, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 8.30 π.μ. στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορωπίου, με επικεφαλής τον Βαγγέλη Ρεμπάπη, μέλος της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 8 π.μ. στον 7ο Πυροσβεστικό Σταθμό στη Δάφνη, με επικεφαλής τον Βαγγέλη Γείτονα, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Ανατολικών Συνοικιών.

Αύριο Παρασκευή

-- Στις 7.30 π.μ. στον 6ο Πυροσβεστικό Σταθμό στο Ολυμπιακό Χωριό, με επικεφαλής την Γιούλη Αγγελοπούλου, μέλος της ΤΕ Βορειοδυτικής Αττικής.

-- Στις 10 π.μ. στον 8ο Πυροσβεστικό Σταθμό στο Ελληνικό.

Σήμερα στη Θράκη

Σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα περιοδεύσει σήμερα Πέμπτη κλιμάκιο της Οργάνωσης Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον βουλευτή του Κόμματος Γιάννη Δελή.

Το πρόγραμμα της περιοδείας έχει ως εξής:

--Στις 8 π.μ. στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κομοτηνής.

--Στις 9 π.μ. στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, όπου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον αντιπύραρχο Κωνσταντίνο Κούκουρα. Επίσης, στο κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο, που εδρεύουν στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής.

-- Στις 11 π.μ. στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αλεξανδρούπολης / Πεζοπόρο Αερομεταφερόμενο Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

-- Στις 12 μ. στη Λευκίμμη Εβρου, με αφορμή την πυρκαγιά που ξέσπασε πρόσφατα στην περιοχή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ