Τρίτη 9 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ
Περιοδείες
  • Σήμερα Τρίτη, στις 7.30 π.μ, η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του ΔΕΔΔΗΕ στην Ελαΐδα για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.
  • Την Πέμπτη 10 Νοέμβρη, στις 10 π.μ., ο Παναγιώτης Κατηφές, υπεύθυνος του Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ Κατά των Ναρκωτικών, θα επισκεφτεί τις κεντρικές υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ για να συζητήσει με τους εργαζόμενους. Στις 2 μ.μ. θα επισκεφτεί τον χώρο του «ΚΕΘΕΑ Αλφα» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.
Συγκεντρώσεις - συσκέψεις
  • Αύριο Τετάρτη:

-- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση Δυτικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση με αυτοαπασχολούμενους στο Ιλιον, στην καφετέρια «Αερικό» (Σαμουήλ 47, Ιλιον). Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής του Τμήματος ΕΒΕ της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. η ΚΟΒ Ταξιάρχη Κορυδαλλού διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ», στα γραφεία του Συλλόγου Γυναικών Κορυδαλλού (Κουντουριώτου 25), με ομιλητή τον Παύλο Σιοντόρο, μέλος του Γραφείου της Τομεακής Επιτροπής Πειραιά.

  • Την Παρασκευή 12 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., η ΚΟ Ασπροπύργου διοργανώνει συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου με ομιλητή τον Γιώργο Τάτση, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ