Τρίτη 9 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΦΟΡΕΙΣ ΠΕΛΛΑΣ
Οχι στο κλείσιμο της ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Εδεσσας

Με μεγάλη συμμετοχή του λαού της περιοχής πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6/11 στην Εδεσσα το συλλαλητήριο που διοργάνωσε η Ενωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας, μαζί με σωματεία, κοινωνικούς φορείς και συλλόγους της περιοχής, ενάντια στο κλείσιμο της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Εδεσσας και την προδιαγραφόμενη κατάρρευση των κλινικών του νοσοκομείου, όπως και των Γιαννιτσών, ενάντια στα σχέδια για συγχωνεύσεις και μετακινήσεις τμημάτων και κλινικών.

Στο μεγάλο συλλαλητήριο, εκπρόσωποι πολλών συλλόγων και σωματείων της περιοχής, μεταφέροντας τις αποφάσεις των Διοικητικών τους Συμβουλίων, δήλωσαν τη στήριξή τους στο κοινό ψήφισμα και τη συμμετοχή στον συντονισμό των φορέων. Ο υπερδιπλασιασμός του αριθμού των σωματείων και των συλλόγων που το συνυπογράφουν και συντονίζονται δείχνει το κλίμα που επικρατεί, με τον λαό της περιοχής να μην ανέχεται άλλο την επικίνδυνη και εγκληματική πολιτική υποβάθμισης της Υγείας.

Η Ενωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας σε ανακοίνωσή της καλεί σε πανστρατιά όλους τους φορείς και όλο τον λαό, στη μάχη για τη ζωή και την υγεία του λαού της περιοχής. Για το δικαίωμα σε αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν, υψηλού επιπέδου Υγεία - Πρόνοια, με πλήρη και αποκλειστική χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ