Παρασκευή 19 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ
Συσκέψεις και εκδηλώσεις με το Κάλεσμα της ΚΕ για αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ
  • Αύριο Σάββατο, στις 6 μ.μ, η Τομεακή Οργάνωση Χρηματοπιστωτικού καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγίας Φιλοθέης 5Β, Αθήνα). Θα μιλήσει η Τόνια Γαρδούνη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής και Γραμματέας της ΤΟ Χρηματοπιστωτικού.
  • Την Κυριακή 21 Νοέμβρη, στις 11 π.μ., οι ΚΟ Αγίων Αναργύρων - Καματερού καλούν σε σύσκεψη - συζήτηση με αυτοαπασχολούμενους στην καφετέρια «Art Hobby Cafe» στο Καματερό (Θεσσαλονίκης 32, πλατεία Δημοκρατίας). Θα μιλήσει ο Χάρης Βουρδουμπάς, μέλος του Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ για τους ΕΒΕ.
  • Τη Δευτέρα 22 Νοέμβρη:

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Πετρούπολης καλούν σε σύσκεψη - συζήτηση με αυτοαπασχολούμενους στο Πολιτιστικό Κέντρο Πετρούπολης (Εθνικής Αντιστάσεως 61). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Βιτάλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ Ιλίου καλούν σε σύσκεψη - συζήτηση με εργαζόμενους, στην αίθουσα του δημαρχείου Ιλίου (Κάλχου 48 - 50). Θα μιλήσει ο Γιώργος Κρητικός, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

  • Το Σάββατο 27 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟ Πετρούπολης καλούν σε σύσκεψη - συζήτηση με εργαζόμενους, στο Πολιτιστικό Κέντρο. Θα μιλήσει ο Γ. Κρητικός.
Περιοδείες σε χώρους δουλειάς
  • Τη Δευτέρα 22 Νοέμβρη, στις 12 μ., ο Γ. Κρητικός θα επισκεφθεί το Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.
  • Την Τρίτη 23 Νοέμβρη, στις 8.30 π.μ., ο Γιώργος Βαρδάκης, στέλεχος του ΚΚΕ, θα επισκεφθεί το μηχανοστάσιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ