Τρίτη 23 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Θερμή ανταπόκριση για τη μοναδική προσφορά με τον «Ριζοσπάστη»

Πειραιάς
Πειραιάς
Συνεχίζεται και σήμερα η πανεξόρμηση με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» που είναι αφιερωμένη στα 103 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ.

Εξαρχής άλλωστε ο στόχος που τέθηκε είναι το συγκεκριμένο φύλλο να φτάσει σε όλα τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, αλλά και σε χιλιάδες οπαδούς του Κόμματος, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αποκτήσουν το μοναδικό ντοκουμέντο που εμπεριέχει, τη φωτογραφική ανατύπωση του 1ου τεύχους της ΚΟΜΕΠ, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε τον Γενάρη του 1921.

Με αυτό το επιπρόσθετο κίνητρο οι Κομματικές Οργανώσεις από το πρωί του Σαββάτου και με τον «Ριζοσπάστη» στο χέρι οργώνουν γειτονιές, χώρους δουλειάς, στέκια νεολαίας, συζητώντας παράλληλα το Κάλεσμα για αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ. Ξεχωρίζουν οι ΚΟΒ που με ακόμη πιο αναλυτικό σχέδιο από ό,τι συνήθως εξαντλούν τα περιθώρια, ώστε να μην μείνει ούτε φύλλο αδιάθετο στην πανεξόρμηση προς τιμήν της ίδρυσης του Κόμματος.

Αίσθηση έκανε η μοναδική προσφορά του 1ου τεύχους της ΚΟΜΕΠ: Το πρώτο πράγμα που έκαναν όσοι προμηθεύονταν τον «Ριζοσπάστη», ήταν να ανατρέξουν τις σελίδες της, να επεξεργαστούν το ξεχωριστό εξώφυλλο, να αρχίσουν να διαβάζουν τα άρθρα της, αλλά και να μοιραστούν τις εντυπώσεις τους με συναδέλφους, φίλους, γείτονες, καλώντας τους να προμηθευτούν την εφημερίδα.


Ταύρος
Ταύρος

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ