Σάββατο 16 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΡΤΑ
Δυναμικό ξεκίνημα της «Αριστερής Συμπαράταξης»

Στο «φουλ» οι μηχανές της «Αριστερής Συμπαράταξης Αρτας». Με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και συζητήσεων, με περιοδείες και συσκέψεις, που έχουν προγραμματιστεί για τους ερχόμενους μήνες, θα γίνει προσπάθεια να αξιοποιηθεί η πολύχρονη δράση της Παράταξης, μέσα κι έξω απ' το Δημοτικό Συμβούλιο, και θα επιχειρηθεί ένα μεγάλο άνοιγμα στο λαό και τη νεολαία της Αρτας, που είναι και βασικός στόχος της «Αριστερής Συμπαράταξης».

Ο Μάρτης ξεκινάει με τη βδομάδα δράσης, με εκδηλώσεις δηλαδή που απευθύνονται στη νεολαία (από τις 4 έως τις 9 του μηνός). Το Σάββατο (9 Μάρτη), στις 7 μ.μ., στην αίθουσα «Σκουφάς» θα γίνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Οχι σε όλα τα ναρκωτικά. Αγωνιστική, ανυπότακτη στάση ζωής». Σ' αυτή την εκδήλωση θα συμμετέχουν ο Ηλίας Μιχαλαρέας, ψυχοθεραπευτής στην Κοινότητα «18 Ανω» και μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Νοσοκομειακών Ψυχολόγων, η Ε. Μωραΐτη, πρόεδρος του ΕΣΥΝ και ο Νίκος Καραβασίλης, επικεφαλής της «Αριστερής Συμπαράταξης».

Η επόμενη συζήτηση γίνεται στις 30 Μάρτη, στις 8 μ.μ., πάλι στην αίθουσα «Σκουφάς». Θέμα της «Ο πολιτισμός σήμερα, οι πολιτιστικές αξίες και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης». Θα συμμετέχουν ο ηθοποιός Κώστας Καζάκος, εκπρόσωποι μαζικών φορέων και ο Νίκος Καραβασίλης απ' την «Αριστερή Συμπαράταξη».

Την οργάνωση της όλης δουλιάς, την προετοιμασία και το επόμενο πλάνο πολιτικών παρεμβάσεων «συστήνει» ήδη η γραμματεία της «Αριστερής Συμπαράταξης». Κοινή εκτίμηση, η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου που ήδη διαφαίνεται, οι καλύτερες συνθήκες δράσης που δημιουργήθηκαν μετά από 3 1/2 χρόνια ουσιαστικής παρέμβασης. Η έκδοση εφημερίδας της «Αριστερής Συμπαράταξης» θα σηματοδοτήσει, απ' τον Απρίλη πια, το μεγάλο πολιτικό άνοιγμα που ετοιμάζεται. Καθορίστηκε, επίσης, και η οικονομική εξόρμηση της Παράταξης για τους μήνες Μάρτη και Απρίλη. Στόχος να συγκεντρωθούν τα χρήματα που θα καλύψουν τα έξοδα της Παράταξης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ