Τετάρτη 23 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι του ΕΟΔΥ στην πανυγειονομική απεργία

Στα κεντρικά γραφεία του ΕΟΔΥ
Στα κεντρικά γραφεία του ΕΟΔΥ
Σε στάση εργασίας από τη 1 μ.μ. μέχρι τη λήξη της βάρδιας προχώρησαν χτες οι εργαζόμενοι του ΕΟΔΥ στο πρόγραμμα «philos2» και στις ΚΟΜΥ, οι οποίοι βρίσκονται για μια ακόμα φορά στον «αέρα».

Οπως σημειώνει το Σωματείο Εργαζομένων ΕΟΔΥ, «σε λίγες μέρες δεκάδες εργαζόμενοι του προγράμματος "philos2" θα αναμετρηθούμε για 3η φορά με την ανεργία. Παράλληλα, επί 3 μήνες μας έχουν κόψει σχεδόν τον μισό μισθό από όσες και όσους από εμάς εργαζόμαστε στις προσφυγικές δομές. Την ίδια ώρα δεκάδες συνάδελφοι στις ΚΟΜΥ κινδυνεύουν να δουν κι αυτήν την κουτσουρεμένη αποζημίωση για εργασία τα Σάββατα να κόβεται, μετατρέποντας 6ήμερη εργασία με πενθήμερο μισθό».

Στο πλαίσιο της στάσης εργασίας οι εργαζόμενοι βρέθηκαν στα κεντρικά γραφεία του ΕΟΔΥ, όπου, αν και ο οργανισμός και ο πρόεδρός του είχαν ενημερωθεί, εν τέλει δεν βρέθηκε ούτε ένας από τη διοίκηση ώστε να πραγματοποιηθεί συνάντηση. Το Σωματείο κλιμακώνει τον αγώνα του με συμμετοχή στη σημερινή πανυγειονομική απεργία και στο μεγάλο συλλαλητήριο το Σάββατο 26/2 στο Σύνταγμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ