Πέμπτη 3 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΔΥΟ ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Με θέμα ««Δύο χρόνια πανδημίας: Το ΚΚΕ στην πρώτη γραμμή της πάλης για την προστασία της υγείας, των δικαιωμάτων και της ζωής του λαού», πραγματοποιήθηκε χτες στο γήπεδο «Σπόρτιγκ» η εκδήλωση της ΚΟ Αττικής, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον την εκδήλωση, που ξεκίνησε με προβολή βίντεο με τις σημαντικότερες στιγμές αυτής της διετίας που ταλάνισε και συνεχίζει να ταλανίζει τον λαό, εξαιτίας του εμπορευματοποιημένου συστήματος Υγείας, με κομβικές στιγμές της πάλης για τη διεκδίκησή τους. Στιγμές που απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των συγκεντρωμένων, γιατί απέδειξαν πως το κίνημα δεν μπαίνει σε καραντίνα, μπορεί και να αγωνίζεται και να προστατεύεται ταυτόχρονα. Γιατί αποδεικνύουν πως το ΚΚΕ τα κατάφερε και σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες, μπαίνοντας στην πρώτη γραμμή της πάλης για την προστασία της υγείας, των δικαιωμάτων και της ζωής του λαού, δίνοντας ελπίδα και προοπτική στους εργαζόμενους και τον λαό.

Αμέσως μετά την ομιλία του Δ. Κουτσούμπα παρεμβάσεις έγιναν από τους: Νίκο Καλογερή, Μάκη Τσεκούρα, Μαριάνθη Σοντάκη, Μανώλη Καμηλάκη, Νίκο Μαρκόπουλο, ενώ διαβάστηκε και χαιρετισμός της Βάσως Φραγκοπούλου.

Μετέφερε ο καθένας τους την εικόνα της πανδημίας και των συνεπειών της στον κλάδο, τον οποίο εκπροσωπεί, που ένας προς ένας χτυπήθηκαν άγρια απ' την πανδημία, αλλά και όσους με το πρόσχημά της επιχείρησαν να τσακίσουν εργατικά - λαϊκά δικαιώματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ