Παρασκευή 22 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΛΑΡΙΣΑ
Σοβαρά προβλήματα στα πολυιατρεία

Με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γιατρών του ΙΚΑ Λάρισας συναντήθηκε χτες το μεσημέρι αντιπροσωπεία της ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ. Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία του Κόμματος για την πορεία του απεργιακού αγώνα τους, το διεκδικητικό πλαίσιο που θέτουν, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ειδικότερα τα πολυιατρεία Λάρισας του ΙΚΑ, όπου οι ελλείψεις είναι τραγικές.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τον Τ. Τσιαπλέ, γραμματέα της ΝΕ Λάρισας του Κόμματος και τους Θ. Σερδένη, Αγγ. Σίμο, Θ. Βασιλείου και Θ. Κουμαντέλη, μέλη της ΝΕ, τόνισε ότι το ΚΚΕ ζήτησε αυτή τη συνάντηση όχι μόνο για την έκφραση συμπαράστασης στον αγώνα των γιατρών του ΙΚΑ, η οποία, βεβαίως, είναι δεδομένη, αλλά κυρίως γιατί θεωρεί ότι υπάρχει γενικότερο ζήτημα με την Κοινωνική Ασφάλιση και την Υγεία.

Οπως επισήμαναν τα μέλη της αντιπροσωπείας, οι επιλογές της κυβέρνησης οδηγούν στην ανατροπή της Κοινωνικής Ασφάλισης και στην πλήρη εμπορευματοποίηση της Υγείας και της Πρόνοιας. Πρόσθεσαν, δε, ότι οι ατέλειωτες ουρές, οι υποτυπώδεις παροχές, οι υποβαθμισμένες υπηρεσίες για τα εκατομμύρια ασφαλισμένους είναι αποτέλεσμα των αντιλαϊκών πολιτικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ