Τετάρτη 9 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
8Η ΜΑΡΤΗ 2022
ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Εκδηλώσεις για τη Mέρα της Γυναίκας

Εκδήλωση με θέμα «Σπάμε τον "φαύλο κύκλο" της βίας - Βαδίζουμε στον δρόμο της ανατροπής της γυναικείας ανισοτιμίας» οργανώνει η KO Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ αύριο, Πέμπτη 10 Μάρτη, στις 6 μ.μ. στο αμφιθέατρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ «Ι. Παναγιωτόπουλος». Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Εκδήλωση με θέμα «Παλεύουμε για τη γυναικεία ισοτιμία, για μια κοινωνία χωρίς πολέμους, εκμετάλλευση και βία» οργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Εργαζομένων σε Τοπική, Περιφερειακή και Κεντρική Διοίκηση της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, αύριο, στις 6 μ.μ., στο ΚΕΠ Ν. Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 4). Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος της ΚΕ για την Ισοτιμία και τη Χειραφέτηση των Γυναικών.

Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Εκδηλώσεις για την 8η Μάρτη προγραμματίζουν Οργανώσεις της ΚΝΕ στα πανεπιστήμια. Συγκεκριμένα, αύριο Πέμπτη:

  • Στις 12 μ. η ΤΟ Φιλοσοφικής Αθήνας, με θέμα «Παλεύουμε για τη γυναικεία ισοτιμία, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και βία», στο αίθριο της σχολής. Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ.
  • Στις 4.30 μ.μ. οι ΤΟ Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με θέμα «Για την απελευθέρωση των γυναικών από κάθε κοινωνική ανισότητα! - Η αντίληψη του ΚΚΕ», στην αίθουσα Κ12.134. Θα μιλήσει η Αφροδίτη Μπόμπολη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.
Στην Αρτα

Εκδήλωση με θέμα «Παλεύουμε για τη γυναικεία ισοτιμία, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και βία» οργανώνει το Σάββατο 12 Μάρτη στις 6.30 μ.μ., η ΤΟ Αρτας της ΚΝΕ, στο μουσικό καφενείο «Κασέτα» (Αγίου Κωνσταντίνου 4). Θα μιλήσει η Μαρία Αντωνακάκη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ