Πέμπτη 10 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΚΝΕ
Περιοδείες και συσκέψεις στη Θεσσαλονίκη

Περιοδείες, εξορμήσεις και συσκέψεις διοργανώνουν οι Οργανώσεις της Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ, με σύνθημα «Συναγερμός! Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο! Καμία διευκόλυνση στους ιμπεριαλιστές! Να κλείσουν τώρα οι βάσεις των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ».

Σήμερα, Πέμπτη, προγραμματίζονται περιοδείες στα ΙΕΚ ΑΚΜΗ με επικεφαλής την Μαίρη Μπουικίδου, μέλος του ΤΣ Μαθητείας - Κατάρτισης της ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας, και στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ με επικεφαλής τον Γιώργο Καψάλη, μέλος του Γραφείου του ΣΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Αύριο, Παρασκευή, προγραμματίζεται σύσκεψη της εδαφικής ΟΒ Τούμπας στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γιάννης Βασιλειάδης, Γραμματέας του ΣΠ Κεντρικής Μακεδονίας και μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Το Σάββατο 12 Μάρτη, οι Οργανώσεις Βάσης Ηλεκτρολόγων και Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ πραγματοποιούν σύσκεψη στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ με ομιλητή τον Θανάση Σγούρο, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ στις 6 μ.μ.

Την ίδια μέρα προγραμματίζεται περιοδεία στα επισιτιστικά καταστήματα Κλεάνθους και Παπάφη, με επικεφαλής τον Αστέρη Παναγιώτου, μέλος του ΣΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Την Κυριακή 13 Μάρτη οι ΟΒ Πολιτικών Μηχανικών, Αρχιτεκτόνων και Χωροτακτών Μηχανικών του ΑΠΘ πραγματοποιούν σύσκεψη στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στις 6 μ.μ. με ομιλητή τον Ανδρέα Κοράκη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ