Πέμπτη 17 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ πραγματοποιεί ένα πλούσιο πρόγραμμα εξορμήσεων και περιοδειών σε βιομηχανίες, σούπερ μάρκετ, Κέντρα Υγείας, σχολεία και μαγαζιά της περιοχής, και τις εξής συσκέψεις:

Σήμερα Πέμπτη

-- Στις 6 μ.μ. στον Εύοσμο, με ομιλητή τον Γρηγόρη Κλιγκόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στα γραφεία της ΤΕ Πιερίας στην Κατερίνη.

-- Στις 6 μ.μ. στο καφενείο «Πεύκο» στην περιοχή Βατάν Κατερίνης, με ομιλητή τον Στέργιο Κλιγκόπουλο, μέλος του ΤΓ Πιερίας.

Αύριο Παρασκευή

-- Στις 11 π.μ. στο «Καφέ Γιάννης» στην περιοχή Χοιράδικα Κατερίνης, με τον Στέργιο Κλιγκόπουλο.

-- Στις 6 μ.μ., σύσκεψη εκπαιδευτικών στην καφετέρια «Μπουλέγκα» στη Βέροια.

Σάββατο 19 Μάρτη

-- Στις 7 μ.μ. στο ΕΚΘ, με ομιλητή τον Γιάννη Δελή, βουλευτή του ΚΚΕ.

Κυριακή 20 Μάρτη

-- Στις 7 μ.μ. στο Κέντρο Πληροφόρησης δήμου Πέλλας.

Δευτέρα 21 Μάρτη

-- Στις 7 μ.μ., σύσκεψη των ΚΟΒ Επισιτισμού - Τουρισμού Κ. Μακεδονίας.

Στην Αχαΐα

Αύριο Παρασκευή

-- Στις 7.30 μ.μ., σύσκεψη στο καφενείο «Σταυροδρόμι» (συμβολή Αρέθα και Πανεπιστημίου) στην Πάτρα. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας.

Σάββατο 19 Μάρτη

-- Στις 12 μ., σύσκεψη στο καφενείο «Λίμπερο» στην πλατεία Νόρμαν της Πάτρας. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος.

-- Στις 11.30 π.μ., σύσκεψη στο καφενείο «Μίκης», στην οδό Σολωμού στην Πάτρα. Θα μιλήσει ο Θάνος Μπίμπας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας και Γραμματέας της ΤΕ Αχαΐας.

Κυριακή 20 Μάρτη

-- Στις 11.30 π.μ., σύσκεψη στο Λαϊκό Στέκι της πλατείας Ταραμπούρα στην Πάτρα. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος.

Τετάρτη 23 Μάρτη

-- Στις 6.30 μ.μ., σύσκεψη της ΚΟΒ Κέντρου της Πάτρας με νέους εργαζομένους, στο αίθριο του βιβλιοπωλείου της «Σύγχρονης Εποχής». Θα μιλήσει η Αλεξάνδρα Αλάφη, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας.

-- Στις 7.30 μ.μ., σύσκεψη της ΚΟΒ Παραλίας - Μεσσάτιδας - Βραχνέικων στην Οβρυά, στην αίθουσα κάτω από την πλατεία. Θα μιλήσει ο Σωτήρης Παρίσης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., σύσκεψη της ΚΟΒ Κέντρου Πάτρας στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης (πλατεία Γεωργίου). Θα μιλήσει η Γεωργία Γαλυφοπούλου, μέλος της ΤΕ Αχαΐας.

Στη Θεσσαλία

-- Η Οργάνωση Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ και η ΚΟ Λάρισας του ΚΚΕ πραγματοποιούν μεγάλη πολιτική εκδήλωση το Σάββατο 19 Μάρτη, στις 6.30 μ.μ. στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας (Κουμουνδούρου 19). Θα μιλήσει ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Οι κλαδικές Κομματικές Οργανώσεις Καρδίτσας πραγματοποιούν σύσκεψη - συζήτηση αύριο Παρασκευή, στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα της ΤΕΔΚ, με θέμα «Ποια είναι η σωστή πλευρά της Ιστορίας; Η πείρα των λαών διδάσκει». Θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Θεσσαλίας.

-- Η ΚΟΒ Τυρνάβου πραγματοποιεί εκδήλωση την Κυριακή 20 Μάρτη, στις 11 π.μ. στο δημοτικό θέατρο «Μαξίμ», με ομιλητή τον Ελισαίο Βαγενά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνο του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ