Σάββατο 2 Απρίλη 2022 - Κυριακή 3 Απρίλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πλούσια δράση ενάντια στον πόλεμο και την ελληνική εμπλοκή

Συνεχίζεται το πλούσιο πολιτικό άνοιγμα των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ με τις θέσεις του για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία, για να είναι ευρείες η καταδίκη του και η απαίτηση για την απεμπλοκή της Ελλάδας από αυτόν.

Στην Αττική

Το Σάββατο 2 Απρίλη

-- Στις 6 μ.μ., η ΚΟΒ Ιδιωτικής Υγείας Πειραιά καλεί σε σύσκεψη στα γραφεία του Κόμματος στη Χαλκηδόνα (Κύπρου 60 και Ηλιουπόλεως, πλ. Οσίας Ξένης).

Την Κυριακή 3 Απρίλη

-- Στις 11 π.μ., η ΚΟΒ Κηφισιάς - Ν. Ερυθραίας καλεί σε σύσκεψη στα ΚΑΠΗ Ν. Κηφισιάς (Κηφισού & Αγραύλης). Θα μιλήσει ο Κώστας Γιαννόπουλος, μέλος της ΕΠ Αττικής και Γραμματέας Βόρειου Τομέα.

Τη Δευτέρα 4 Απρίλη

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Αγίας Παρασκευής καλεί σε εκδήλωση, στην αίθουσα της ΕΕΔΥΕ (Μεσογείων 403, Αγία Παρασκευή). Θα μιλήσει ο Κώστας Γιαννόπουλος.

Την Τρίτη 5 Απρίλη

-- Στις 2 μ.μ., η ΚΟΒ Νοσοκομείων στου Γουδή καλεί σε εκδήλωση στο κεντρικό αμφιθέατρο, στο υπόγειο του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγ. Σοφία». Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, μέλος της ΚΕΟΕ και Γραμματέας της ΤΕ Υγείας - Πρόνοιας.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Το Σάββατο 2 Απρίλη

-- Στις 7.30 μ.μ., αντιπολεμική συναυλία στην πλατεία Ελευθερίας στις Σέρρες.

Την Κυριακή 3 Απρίλη

-- Στις 10.30 π.μ., σύσκεψη στο χωριό Στίβος στη Θεσσαλονίκη με ομιλητή τον Οδυσσέα Μαάιτα, μέλος του ΓΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 11.30 π.μ., σύσκεψη στα γραφεία του ΚΚΕ στο Σιδηρόκαστρο Σερρών με ομιλήτρια την Αλεξία Μπούμπα, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Την Τρίτη 5 Απρίλη

-- Στις 6.30 π.μ., περιοδεία στο εργοτάξιο του δήμου Θερμαϊκού στην Περαία με τον Αριστείδη Θάνο, μέλος του ΓΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

Στις 2.20 μ.μ., στον ΕΦΚΑ Τούμπας, συγκέντρωση με εργαζόμενους του υποκαταστήματος.

Στη Δυτική Ελλάδα

Το Σάββατο 2 Απρίλη

-- Στις 7.30 μ.μ., στον κινηματογράφο στο Βαθύ της Ιθάκης, συγκέντρωση με ομιλήτρια την Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου, συγκέντρωση με ομιλητή τον Θανάση Χαστά, μέλος του ΓΠ της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.

Την Κυριακή 3 Απρίλη

-- Στις 8 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου στην Κεφαλονιά, συγκέντρωση με ομιλήτρια την Λουίζα Ράζου.

Τη Δευτέρα 4 Απρίλη

-- Στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στην Κάτω Αχαΐα, συγκέντρωση με ομιλήτρια την Ελένη Λάτα, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.

Την Τρίτη 5 Απρίλη

-- Στις 8 μ.μ., στη Ζάκυνθο, συγκέντρωση στο θέατρο του Σαρακινάδου με ομιλητή τον Διονύση Αρβανιτάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Θεσσαλία

Το Σάββατο 2 Απρίλη

-- Στις 8 π.μ., σύσκεψη με γυναίκες στο «ΚΑΦΕ CUERVO» στον Παλαμά με ομιλήτρια την Χριστίνα Μπεκιάρη, Γραμματέα της ΤΕ Καρδίτσας και μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας.

-- Στις 7.30 μ.μ., σύσκεψη με ΕΒΕ στην Καρδίτσα στο καφέ «ΡΟΠΤΡΟ» (στην αγορά) στις 7.30 μ.μ. με ομιλητή τον Κωνσταντίνο Καραμαγκιόλα, μέλος του ΤΓ Καρδίτσας.

Την Τρίτη 5 Απρίλη

-- Στις 7.30 μ.μ. σύσκεψη με γυναίκες στο Λεοντάρι στο καφενείο «ΕΥΘΥΜΙΟΥ» με ομιλητή στέλεχος του Κόμματος.

Σε άλλες πόλεις

Το Σάββατο 2 Απρίλη

-- Στις 7 μ.μ., στο Αλιβέρι σύσκεψη - συζήτηση στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Ομιλητής ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Εύβοιας.

-- Στις 11 π.μ., στη Θήβα, συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία. Ομιλητής ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας.

Την Κυριακή 3 Απρίλη

-- Στις 7 μ.μ., οι Οργανώσεις Πτολεμαΐδας της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη στα γραφεία των Σωματείων ΣΕΕEΝ-ΣΕΥΠΕ, όπου θα μιλήσει ο Κώστας Αντάρας, Γραμματέας του ΣΠ Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ