Παρασκευή 20 Μάη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πλατύ και μαζικό πολιτικό άνοιγμα σε χώρους δουλειάς, λαϊκές γειτονιές, χώρους εκπαίδευσης και νεολαίας, που οργανώνει η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ με σύνθημα «Με το ΚΚΕ! Στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, ενάντια στην καπιταλιστική εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο!».

Για σήμερα Παρασκευή προγραμματίζονται:

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Μεταφορών της ΚΟ Αττικής καλεί σε συγκέντρωση στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, 2ος όρ.). Θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Παιανίας - Γλυκών Νερών καλεί σε σύσκεψη στην πλατεία Δημαρχείου. Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, μέλος της ΕΠ Αττικής και Γραμματέας της ΤΕ Μεσογείων - Λαυρεωτικής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Δάσους Χαϊδαρίου καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Πρωτομαγιάς. Θα μιλήσει ο Ηλίας Καραγκαδάκης, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Νοτιοδυτικών Συνοικιών και Περιστερίου.

Επίσης σήμερα:

-- Στις 10.30 π.μ., ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί τη φαρμακευτική εταιρεία «FAMAR» στην Ανθούσα, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11 π.μ., ο Γιώργος Κρητικός, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το νοσοκομείο «Λαϊκό», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12.45 μ.μ., κλιμάκιο του Κόμματος θα επισκεφτεί την εταιρεία «CHERBOS - Αφοί Χερουβείμ», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ