Τετάρτη 22 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πρόγραμμα πλούσιου ανοίγματος

Η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ συνεχίζει το πλατύ πολιτικό άνοιγμα σε χώρους δουλειάς, λαϊκές γειτονιές, χώρους Εκπαίδευσης και νεολαίας.

Σήμερα Τετάρτη

-- Στις 9 π.μ., ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί τον 12ο Πυροσβεστικό Σταθμό στην Παλλήνη.

-- Στις 10 π.μ., η Τόνια Γαρδούνη, μέλος της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί το κτίριο της Alpha Bank στη λεωφ. Αθηνών 105.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Οικοδόμων Ηλιούπολης και Μπραχαμίου καλεί σε σύσκεψη στο Αλσος Κιντή, στην Ηλιούπολη. Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΤΟ Εκπαιδευτικών καλεί σε εκδήλωση στο Μουσείο Μακρονήσου (ΠΕΚΑΜ, Αγίων Ασωμάτων 31 - πλησίον στ. ΗΣΑΠ «Θησείο»), με θέμα «Δυναμώνουμε τους αγώνες μας. Μαζί με το ΚΚΕ». Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος της ΚΕΟΕ.

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Ηρακλείου καλεί σε συγκέντρωση στο καφενείο της Ανθής (Αυγής 46, Ηράκλειο). Θα μιλήσει ο Μάριος Ψυλλίδης, μέλος της Τομεακής Επιτροπής της Βορειοδυτικής Αθήνας.

-- Στις 10.30 μ.μ., κλιμάκιο του Κόμματος και της ΚΝΕ της ΤΟ Τηλεπικοινωνιών θα επισκεφτεί την «Γενική Ταχυδρομική» στον Αγ. Ι. Ρέντη, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους μπροστά στο Φεστιβάλ της ΤΟ Πειραιά και των κλαδικών Οργανώσεων Αττικής της ΚΝΕ, που θα πραγματοποιηθεί στις 24-25 Ιούνη στα Λιπάσματα της Δραπετσώνας.

Αύριο Πέμπτη

-- Στις 8.30 π.μ., κλιμάκιο του Κόμματος και της ΚΝΕ της ΤΟ Τηλεπικοινωνιών θα επισκεφτεί τη «Γενική Ταχυδρομική» στα Γλυκά Νερά, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους μπροστά στο Φεστιβάλ της ΤΟ Πειραιά και των κλαδικών Οργανώσεων Αττικής της ΚΝΕ, που θα πραγματοποιηθεί στις 24-25 Ιούνη στα Λιπάσματα της Δραπετσώνας.

-- Στις 10 π.μ., ο Χρήστος Μπάθας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί το κτίριο της Alpha Bank στον Πειραιά (Παπαστράτου).

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Κάτω Ιλίου καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Ζωοδόχου Πηγής στο Ιλιον, με θέμα «Ενεργειακή φτώχεια, ακρίβεια, πόλεμοι τον 21ο αιώνα! Γιατί; Τι φταίει; Τι μπορεί να κάνει ο λαός;». Θα μιλήσει ο Νίκος Σταματόπουλος, μέλος της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Καλογρέζας - Αλσούπολης καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Παναιτωλείου στην Αλσούπολη, με θέμα: «Συμπεράσματα από τις λαϊκές κινητοποιήσεις στην Αλσούπολη και την Καλογρέζα. Με το ΚΚΕ για τα δικαιώματα και τις ανάγκες μας!». Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ.

Βιβλιοπαρουσιάσεις

Σήμερα Τετάρτη

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Χαϊδαρίου καλούν σε παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής», επιμέλειας του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ «1922. Ιμπεριαλιστική εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», στο Αίθριο στο Χαϊδάρι. Την παρουσίαση θα κάνει η Βαγγελιώ Σεφέρη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 8 μ.μ., η ΤΟ Ανατολικών καλεί σε παρουσίαση της ίδιας έκδοσης στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής (πίσω από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης). Την παρουσίαση θα κάνει ο Αναστάσης Γκίκας, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ