Τρίτη 19 Ιούλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα, Τρίτη

-- Η Τομεακή Επιτροπή Θεσπρωτίας του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «"Πράσινη ανάπτυξη" και οι θέσεις του ΚΚΕ», στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου στην Ηγουμενίτσα, όπου θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Αλιβέρι καλούν στις 9 μ.μ. σε προβολή ταινίας στα γραφεία του Κόμματος (Κ. Κάλλα 4).

-- Οι κλαδικές και συνοικιακές ΚΟΒ Καρδίτσας του ΚΚΕ διοργανώνουν βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Πανδημία COVID-19: Ο καπιταλισμός στη δύση του», του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ, στις 8 μ.μ., στο καφέ «Ρόπτρον», με ομιλητή τον Εκτορα Γάζο, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ, ιατρό στο Κέντρο Υγείας Καρδίτσας.

-- Η ΤΕ Ροδόπης του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει περιοδεία το βράδυ στα χωριά του δήμου Ιάσμου Κοπτερό και Πελεκητή, με επικεφαλής την Εμπρού Γιουσούφ, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ροδόπης του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟΒ Μεσολογγίου και Αιτωλικού - Οινιάδων θα περιοδεύσουν στην Κατοχή, με επικεφαλής τους Δημήτρη Ζαπαντιώτη και Γιώργο Χασιώτη, μέλη της ΤΕ και Γραμματείς των ΚΟΒ αντίστοιχα. Από τις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Αστακού - Ξηρομέρου θα περιοδεύσει στα χωριά Χρυσοβίτσα και Πρόδρομος, με επικεφαλής τον Δημήτρη Κομπλίτση, μέλος του ΤΓ της ΤΕ και δημοτικό σύμβουλο Ξηρομέρου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Αύριο, Τετάρτη

-- Η ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ διοργανώνει βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Πανδημία COVID-19: Ο καπιταλισμός στη δύση του», του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ (εκδόσεις «Σύγχρονη Εποχή»), με ομιλητή τον Γιώργο Σιδέρη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνο του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ, στις 8 μ.μ. στο καφέ «Παλιό Ρολόι».

-- Η ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στις 7.30 μ.μ. στα Τρόπαια Γορτυνίας με ομιλητή τον Νίκο Γόντικα, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου.

-- Η ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία του συνοικισμού «Κολοκοτρώνη» της Τρίπολης, με ομιλήτρια την Παναγιώτα Πανούση, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου και Γραμματέα της ΚΟΒ Τρίπολης.

-- Η ΤΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση προς τιμήν των 14 εκτελεσμένων Ευκαρπιωτών αγωνιστών από τους ναζί και τους ντόπιους συνεργάτες τους το 1944, στις 7.30 μ.μ., στο μνημείο των πεσόντων στην Ευκαρπία. Θα μιλήσει ο Μάριος Παλάντζας, μέλος της ΕΠ της Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Παύλου Μελά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Χαιρετισμό θα απευθύνει η Βέτα Παπαδοπούλου, συγγενής εκτελεσθέντος και κοινοτική σύμβουλος Ευκαρπίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Η ΤΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ διοργανώνει προβολή ταινίας, στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία των εργατικών κατοικιών του οικισμού «Μακεδονία».

-- Η ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση, στις 7.30 μ.μ., στο θεατράκι του δημαρχείου Μαλεβιζίου.

-- Η ΚΟ Δυτικής Καλαμάτας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στις 7.30 μ.μ. στην περιοχή Αγία Σωτήρα στην οδό Γλαύκου με θέμα: «Οι εξελίξεις με τα αντιπλημμυρικά έργα της πόλης. Οι θέσεις του ΚΚΕ». Ομιλητής θα είναι ο Δημήτρης Οικονομάκος, στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ