Τρίτη 19 Ιούλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Εφυγε» ο Κώστας Γεράκης

Συλλυπητήρια του ΚΚΕ στην σ. Κατερίνα Γεράκη και την οικογένειά του

«Εφυγε» ξαφνικά απ' τη ζωή σε ηλικία 40 χρονών ο εξαιρετικός κιθαρίστας Κώστας Γεράκης. Ο Κ. Γεράκης διακρίθηκε στο ρεμπέτικο (κιθάρα, μπουζούκι, κοντραμπάσο) δίπλα σε σπουδαίους μπουζουξήδες και ερμηνευτές. Είχε συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους Γιώργο Νταλάρα, Σωκράτη Μάλαμα, Λεωνίδα Μπαλάφα, Ματούλα Ζαμάνη. Χαρακτηριστική η επί μακρόν συνεργασία του με τον Στέλιο Βαμβακάρη, ενώ τα τελευταία χρόνια έπαιζε με τον Θύμιο Στουραΐτη.

Με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ εκφράζει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια στην συντρόφισσα Κατερίνα Γεράκη, υπεύθυνη της Διατμηματικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ για τα δικαιώματα των Μεταναστών και Προσφύγων, για την αιφνίδια απώλεια του αδελφού της Κώστα, και τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους γονείς και όλη την οικογένεια της συντρόφισσας Κατερίνας, την σύντροφο και το παιδί του Κώστα Γεράκη.

Επίσης με ανακοίνωσή τους το Τμήμα Δικαιοσύνης της ΚΕ του ΚΚΕ και η ΤΟ Δικαιοσύνης της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ «εκφράζουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια για τον αιφνίδιο θάνατο και την απώλεια του Κώστα Γεράκη στην συντρόφισσά μας και αδελφή του Κατερίνα, στους γονείς του, Ηλία και Σοφία, στην σύζυγό του Μαρία και στην κόρη του Σοφία».

Η κηδεία θα είναι πολιτική και θα πραγματοποιηθεί στο Α' Νεκροταφείο, σήμερα στις 12.30 μ.μ., στην αίθουσα πολιτικών κηδειών.

Το Τμήμα Δικαιοσύνης της ΚΕ του ΚΚΕ και η ΤΟ Δικαιοσύνης της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ αντί κατάθεσης στεφάνων θα συγκεντρώσουν χρηματικό ποσό προσφοράς στο Κόμμα.

  • «Η οικογένεια Χαραυγή προσφέρει 500 ευρώ, αντί στεφάνου, στη μνήμη του ΚΩΝ/ΝΟΥ Η. ΓΕΡΑΚΗ, μέσω ΤΟ Δικαιοσύνης».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ