Σάββατο 1 Οχτώβρη 2022 - Κυριακή 2 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σάββατο 1η Οκτώβρη

-- Η Τομεακή Επιτροπή Αργολίδας πραγματοποιεί εκδήλωση - συζήτηση για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, με ομιλητή τον Σπύρο Μαρίνη, μέλος του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ και γενικό γραμματέα της ΔΟΕ, στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου.

-- Η Τομεακή Οργάνωση Λευκάδας πραγματοποιεί συναυλία - αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, στις 9 μ.μ. στο Ανοιχτό Θέατρο Δήμου Λευκάδας (προσέλευση 8.30 μ.μ.). Το αφιέρωμα θα παρουσιαστεί από το μουσικό σύνολο «Ρωμιοσύνη».

-- Περιοδεία στη Βόνιτσα και στην Κατούνα θα πραγματοποιήσει, επικεφαλής κλιμακίου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας, ο βουλευτής του Κόμματος Νίκος Παπαναστάσης. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Στις 10 π.μ. περιοδεία στη Βόνιτσα. Στις 10.30 π.μ. σύσκεψη στο καφενείο «Σόλωνα». Στις 12 μ. περιοδεία στην Κατούνα και στις 12.30 μ.μ. σύσκεψη στο καφενείο «Αφοί Τραυλοστάθη».

Κυριακή 2 Οκτώβρη

-- Η ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ, η ΤΟ Δράμας της ΚΝΕ και το Παράρτημα Δράμας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ πραγματοποιούν κατάθεση στεφάνων προς τιμήν της ηρωικής Εξέγερσης της Δράμας τον Σεπτέμβρη του '41 και των χιλιάδων θυμάτων των Βούλγαρων φασιστών κατακτητών, στις 11.30 π.μ. στο Μνημείο για τους εκτελεσθέντες αγωνιστές από το Εκτακτο Στρατοδικείο Δράμας, στον χώρο του Α' Νεκροταφείου Δράμας.

Δευτέρα 3 Οκτώβρη

-- Η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ καλεί σε προβολή του ντοκιμαντέρ «Μακρόνησος - μπόλικη πέτρα, μπόλικη καρδιά», στις 8 μ.μ. στον κινηματογράφο «Ελληνίς» στο Αγρίνιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ