Πέμπτη 3 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και συσκέψεων

Συνεχίζεται το πλούσιο πρόγραμμα των Οργανώσεων του ΚΚΕ με συσκέψεις, συγκεντρώσεις και περιοδείες. Για σήμερα και αύριο προγραμματίζονται οι εξής συσκέψεις:

Σήμερα Πέμπτη

-- Η ΚΟΒ Ευκαρπίας στις 7 μ.μ. στα κομματικά της γραφεία. Θα μιλήσει η Λίτσα Μάγγου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Δυτικής Θεσσαλονίκης.

-- Η ΚΟΒ Μετεώρων στις 6.30 μ.μ. στα κομματικά της γραφεία. Θα μιλήσει ο Σταύρος Τριλυράκης, μέλος του Τομεακού Γραφείου Δυτικής Θεσσαλονίκης.

-- Η ΚΟ Ελάτειας στις 7 μ.μ. στην ταβέρνα «Ο Πόντος». Θα μιλήσει ο Χρίστος Πάσουλας, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας.

-- Η ΚΟΒ Σερβίων στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο. Θα μιλήσει η Τίνα Κουζιάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας.

Αύριο Παρασκευή

-- Η ΚΟΒ Δάφνης Ικαρίας στις 7.30 μ.μ. στο Στελί (καφενείο Πολύζου). Θα μιλήσει ο Φανούρης Καρούτσος, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ικαρίας - Φούρνων.

-- Η ΚΟΒ Συκεών στις 6 μ.μ. στα κομματικά της γραφεία. Θα μιλήσει η Γεωργία Τριανταφύλλου, μέλος του Τομεακού Γραφείου Δυτικής Θεσσαλονίκης.

-- Η ΚΟΒ Αγίου Αθανασίου στις 7 μ.μ. στο δημαρχείο Αγίου Αθανασίου. Θα μιλήσει ο Αλέξης Γουσόπουλος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Η ΚΟΒ Κορδελιού στις 7 μ.μ. στα κομματικά της γραφεία. Θα μιλήσει η Μαρία Ξενίδου, μέλος του Τομεακού Γραφείου Δυτικής Θεσσαλονίκης.

-- Η ΚΟΒ Πεύκων στις 6.30 μ.μ. στο cafe «Κανέλλα». Θα μιλήσει ο Σταύρος Τριλυράκης.

-- Σύσκεψη εκπαιδευτικών στην Καρδίτσα, στις 7 μ.μ. στο cafe «Ρόπτρον». Θα μιλήσει ο Αστέρης Χαλάτσης, μέλος του Τομεακού Γραφείου Καρδίτσας.

Παράλληλα, δεκάδες είναι και οι περιοδείες που πραγματοποιούνται. Μεταξύ άλλων, για σήμερα Πέμπτη προγραμματίζονται οι εξής:

-- Στις 9.30 π.μ. ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής, θα επισκεφτεί το 2ο Δημοτικό σχολείο Λαυρίου.

-- Στις 10 π.μ. ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το εργοστάσιο της «Hellenic Train» στον Πειραιά (Λεύκα).

-- Στις 10 π.μ. ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, μέλος της ΚΕΟΕ και του Γραφείου Περιοχής Αττικής, θα επισκεφτεί τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας και τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

-- Στις 11 π.μ. ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφτεί τη φαρμακοβιομηχανία «Elpen» στο Πικέρμι.

-- Στις 12 μ. ο Σπύρος Χαλβατζής, στέλεχος του Κόμματος, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της εταιρείας «CherBros» στο Αιγάλεω.

-- Η ΚΟ Νέας Ιωνίας πραγματοποιεί περιοδεία στις 10 π.μ. στα καταστήματα της οδού Αλ. Παναγούλη, με επικεφαλής τον Νίκο Σταματόπουλο, Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Βορειοδυτικής Αθήνας.

-- Η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Μαγνησίας θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο 16ο, 30ό, 4ο και 5ο Δημοτικό Σχολείο, με επικεφαλής τον Αποστόλη Ριζόπουλο, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας.

-- Η ΚΟΒ Βόρειων Συνοικιών Μαγνησίας στο 10ο Δημοτικό Σχολείο, με επικεφαλής την Ρίτσα Κωττή, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Μαγνησίας.

-- Η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας σε εργαζόμενους της Ε' Δημοτικής Κοινότητας του δήμου Θεσσαλονίκης στις 10 π.μ., στη Διεύθυνση Αστικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικών Μελετών του δήμου Θεσσαλονίκης στις 10.30 π.μ. και σε σούπερ μάρκετ στην Ανω Τούμπα στις 7 μ.μ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εκδηλώσεις και συσκέψεις μπροστά στις ευρωεκλογές(2024-03-29 00:00:00.0)
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ(2023-01-13 00:00:00.0)
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ(2022-10-12 00:00:00.0)
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ(2022-09-08 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις σε γειτονιές και χώρους δουλειάς(2022-06-08 00:00:00.0)
Δραστηριότητα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ(2021-11-09 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ