Παρασκευή 13 Γενάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Παρασκευή

- Ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος της ΚΕ και του Γραφείου Περιοχής Αττικής, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο του Τραμ στο Ελληνικό στις 10 π.μ. για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

- Η ΚΟΒ Κισσάμου Χανίων πραγματοποιεί πολιτική εκδήλωση - συνεστίαση στις 8 μ.μ. στο Ελος Κισσάμου, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου. Θα μιλήσει ο Αλέκος Μαρινάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης και περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Σάββατο 14 Γενάρη

- Η ΚΟΒ Σελίνου Χανίων πραγματοποιεί εκδήλωση - συνεστίαση στις 7.30 μ.μ. στην Κουντούρα Σελίνου, στο καφενείο «Αντιγόνη». Θα μιλήσουν ο Αλέκος Μαρινάκης και ο Μίλτος Κλωνιζάκης, υποψήφιος βουλευτής με το Κόμμα στις εκλογές του 2019.

Κυριακή 15 Γενάρη

- Η ΚΟΒ Κάτω Τούμπας πραγματοποιεί εκδήλωση στις 11 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας. Θα μιλήσει ο Γιάννης Δελής, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας και βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης.

Δευτέρα 16 Γενάρη

- Οι ΚΟ Κέντρου και Νεάπολης Χαλκίδας πραγματοποιούν σύσκεψη στις 7 μ.μ., στα γραφεία του Κόμματος στη Χαλκίδα (Σαμαρτζή 24). Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής Εύβοιας.

- Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων πραγματοποιεί σύσκεψη - συζήτηση με θέμα «Ακρίβεια, ενεργειακή φτώχεια, πλειστηριασμοί. Οι αυτοαπασχολούμενοι, οι μικροί ΕΒΕ αντιστεκόμαστε! ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ! ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ!», στις 6.30 μ.μ. στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, στον 4ο όροφο. Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος ΕΒΕ της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ