Παρασκευή 13 Γενάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Αποχαιρετά τον σ. Αβραάμ Αβραμίδη

«Εφυγε» χτες από τη ζωή, ο σ. Αβραάμ Αβραμίδης, σε ηλικία 85 χρόνων. Η κηδεία του θα είναι πολιτική και θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή, στις 3 μ.μ., στην αίθουσα Billy's Palace απέναντι από τα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Η Επιτροπή Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ αποχαιρετά με θλίψη τον σύντροφο Αβραάμ Αβραμίδη και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του Τούλα, στα παιδιά του σ. Νίκο, σ. Ελσα, Αλέξη και στα εγγόνια του. «Ο σ. Αβραάμ γεννήθηκε το 1938 στο Λευκάδι Καβάλας από γονείς πρόσφυγες από τον Πόντο. Το 1971 ως οικονομικός μετανάστης στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας οργανώθηκε στο ΚΚΕ. Το 1976, ο σύντροφος Αβραάμ επέστρεψε στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη. Εργάστηκε ως τεχνίτης μετάλλου στο εργοστάσιο της «ΒΙΑΜΑΞ» και δραστηριοποιήθηκε ενεργά στο σωματείο του αλλά και στην Ομοσπονδία Μετάλλου. Μέχρι την τελευταία του στιγμή, συμμετέχοντας στην ΚΟΒ Ανάληψης Θεσσαλονίκης, τίμησε τον τίτλο του μέλους του ΚΚΕ», αναφέρει.

Τα θερμά του συλλυπητήρια εκφράζει και ο Σύλλογος Γυναικών της Ε' Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης (Μέλος της ΟΓΕ), στην Τούλα Αβραμίδου και στην οικογένειά της, για το θάνατο του συζύγου της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ