Παρασκευή 11 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Παρασκευή

-- Στις 9.30 π.μ. ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της φαρμακοβιομηχανίας ΦΑΜΑΡ στον Αλιμο.

Αύριο Σάββατο

-- Η ΚΟΒ Μισθωτών Δικηγόρων της Τομεακής Οργάνωσης Δικαιοσύνης Αττικής καλεί σε σύσκεψη στις 12 μ. στο πατάρι του βιβλιοπωλείου της «Σύγχρονης Εποχής» (Μαυροκορδάτου 3, Αθήνα). Θα μιλήσει ο Θοδωρής Σκολαρίκος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Αττικής.

-- Η Τομεακή Οργάνωση Δυτικής Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί λαϊκό γλέντι με τον Γιώργο Μαργαρίτη, στις 9 μ.μ., στο ΔΑΚ Κορδελιού στο 2ο Λύκειο Κορδελιού. Θα χαιρετίσει ο Γιάννης Δελής, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του Κόμματος.

-- Η ΚΟ Καστελλιών Φωκίδας πραγματοποιεί εκδήλωση στις 7 μ.μ. στο κατάστημα Σπυριδάκη, με ομιλητή τον Κώστα Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ.

-- Η ΚΟ Αταλάντης πραγματοποιεί εκδήλωση παρουσίασης της έκδοσης «1922 - Ιμπεριαλιστική Εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», στις 7 μ.μ. στο Κωνσταντίνειο Πνευματικό Κέντρο, με ομιλητή τον Στρατή Δουνιά, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

-- Στην Αμυγδαλιά Φωκίδας, στις 7 μ.μ. στο «JEF Cafe», με ομιλητή τον Αντώνη Αλεξό, Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Φωκίδας.

Κυριακή 13 Νοέμβρη

-- Η ΚΟ Μεταμόρφωσης πραγματοποιεί σύσκεψη στις 12 μ. στο 1ο ΚΑΠΗ Μεταμόρφωσης (Κωστή Βάρναλη 34), με ομιλητή τον Πέτρο Αλέπη, μέλος της ΚΕ.

-- Οι ΚΟ Εμποροϋπαλλήλων καλούν σε σύσκεψη «Για την οργάνωση της πολιτικής παρέμβασης του ΚΚΕ και τη συμβολή μας στους αγώνες του λαού», στις 7 μ.μ. στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36, ΗΣΑΠ «Βικτώρια»). Θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ.

-- Οι ΚΟ Ιλίου καλούν σε παρουσίαση της έκδοσης «1922 - Ιμπεριαλιστική Εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», στις 6.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» (ΒΙΟΦΙΑΛ), Πωγωνίου 80 και Ηροδότου, στο Ιλιον. Την παρουσίαση θα κάνει ο Κώστας Σκολαρίκος, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ