Τρίτη 29 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΣΗΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΝΑΤ. ΣΤΕΡΕΑΣ - ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Μία μεγάλη «μέρα γιορτής, μέρα αγώνα», αποτέλεσε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Επιτροπή Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ την Κυριακή 27 Νοέμβρη στη Χαλκίδα, όπου συναντήθηκαν άνθρωποι του μόχθου, απόγονοι αγωνιστών, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, τιμώντας τα 104 χρόνια από την ίδρυση του Κόμματος και γιορτάζοντας την απόκτηση ιδιόκτητων γραφείων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής τον ΓΓ, Δημήτρη Κουτσούμπα, και με τα μέλη του ΠΓ Γιώργο Μαρίνο και Κώστα Παρασκευά.

Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το μεσημέρι της Κυριακής, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και αγωνιστικής ανάτασης, πλήθος κόσμου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ΕΠ Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας έδωσε αγωνιστικό «παρών» στην τελετή εγκαινίων και ονοματοδοσίας των νέων γραφείων στη Χαλκίδα, σε «Κτίριο Θύμιος Καψής "Ανάποδος"», αλλά και στη μεγάλη πολιτική πολιτιστική εκδήλωση που ακολούθησε στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», με ομιλητή τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

Με τη μαζική τους παρουσία, τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, απόγονοι αγωνιστών, εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, βιοπαλαιστές αγρότες, επιστήμονες που με κείμενό τους δήλωσαν την συμπόρευσή τους με το Κόμμα, μετέτρεψαν την εκδήλωση σε αγωνιστικό σταθμό αλλά και σε ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός για την περιοχή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ