Παρασκευή 22 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τι έχει να πει τώρα;

Δε θα βγουν εκτός επιδότησης ποσότητες βαμβακιού που παρήχθησαν από χωράφια Λαρισαίων παραγωγών, τα οποία είχαν δηλωθεί και ενταχθεί στο Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Επιδοτήσεων (ΟΣΔΕ), υποσχόταν συνεχώς ο πρόεδρος της Ενωσης Συνεταιρισμών Λάρισας, Θ. Κοκκινούλης.

Κάποιοι τον πίστευαν, εκτιμώντας ότι η «παρέα» που έκανε με τον αρμόδιο υφυπουργό Γεωργίας, Β. Αργύρη, του έδινε τη δυνατότητα να παρέμβει και σε προσωπικό επίπεδο, ώστε ο Νομός Λάρισας να εξαιρεθεί από το «μεγάλο τσεκούρι» της κυβέρνησης σε βάρος της επιδοτούμενης βαμβακοπαραγωγής. Αλλοι είχαν τις αμφιβολίες τους, θεωρώντας ότι η κυβέρνηση τούτη «εκμεταλλεύεται» μεν, αλλά δεν «τιμά» τους «φίλους» της. Κι άλλοι δεν τον πίστευαν, υποπτευόμενοι ότι συμμετείχε στην κυβερνητική επιχείρηση ψευτιάς και κοροϊδίας σε βάρος των βαμβακοπαραγωγών, προσδοκώντας μελλοντικά οφέλη.

Εν πάση περιπτώσει, τώρα αποδεικνύεται ότι και ο Νομός Λάρισας - όπως και οι άλλοι νομοί της χώρας - πληρώνει ακριβά το «μάρμαρο». Τι έχει να πει γι' αυτό ο, κατά τα άλλα λαλίστατος, Θ. Κοκκινούλης;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ