Παρασκευή 22 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις ΚΟ του ΚΚΕ για την Αυτοδιοίκηση

- Η ΚΟΒ Νέου Μοναστηριού του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές σήμερα, Παρασκευή 22 Μάρτη, στις 7.00 μ.μ στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Θεσσαλιώτισσας.

- Εκδήλωση για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές πραγματοποιεί η ΚΟΒ Μαρτίνου του ΚΚΕ σήμερα, Παρασκευή, στις 7μ.μ., στο Δημαρχείο. Θα μιλήσει ο Γ. Παναγής, γραμματέας της ΝΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

- Η ΚΟΒ Μαντουδίου του ΚΚΕ καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει για τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σήμερα, Παρασκευή, στις 6 μ.μ., στο καφενείο «Ρούμπου». Ομιλητής θα είναι ο Στρατής Κόρακας, ευρωβουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λασηθίου του ΚΚΕ καλεί στην ημερίδα που διοργανώνει το Σάββατο 23 Μάρτη και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιεράπετρας με θέμα: «Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές». Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι το μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημουλάς Τηλέμαχος.

- Εκδήλωση για το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων των εργαζομένων και του λαού, διοργανώνει η ΚΟΒ Μακρακώμης του ΚΚΕ, στο Αρχάνι, το Σάββατο 23 Μάρτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ