Παρασκευή 27 Γενάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΒΟΥΛΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ
Εκθετοι όλοι σας για τις υποκλοπές σε βάρος του ΚΚΕ

Ο Γιώργος Λαμπρούλης ανέδειξε ότι τόσο η σημερινή όσο και η προηγούμενη κυβέρνηση «είναι πολιτικά έκθετες, έχουν βαρύτατες ευθύνες στη συγκάλυψη των υποθέσεων των υποκλοπών, φέρνοντας ως παράδειγμα τη συγκάλυψη των υποκλοπών σε βάρος του ΚΚΕ, στις οποίες δεν έκαναν τίποτα για την αποκάλυψη των υπαίτιων.

Ετσι, το αστικό κράτος από τη μία επικαλείται την προστασία των επικοινωνιών και από την άλλη οργανώνει τέτοιες ενέργειες, με το επικίνδυνο θεσμικό πλαίσιο που διατηρείται από όλες τις κυβερνήσεις, σημείωσε, υπογραμμίζοντας ότι προστάτης των δικαιωμάτων του είναι ο ίδιος ο λαός, που δεν συμβιβάζεται με κανέναν «Μεγάλο Αδερφό» στη ζωή και τη δράση του.

Συνεχίζοντας ο Γ. Λαμπρούλης στηλίτευσε τη διαχρονική προώθηση μέτρων για την υλοποίηση της στρατηγικής της ΕΕ και του κεφαλαίου για την ανάπτυξη των κερδών, όπως στην Υγεία, όπου η κυβέρνηση εφάρμοσε μια πολιτική που αξιοποίησε την πανδημία ως ευκαιρία για αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις στο σύστημα Υγείας, μια πολιτική που βλέπει την Υγεία ως πεδίο επιχειρηματικής δράσης. Τα σχέδια όλων των κυβερνήσεων οδηγούν από το κακό στο χειρότερο τους όρους ζωής και την υγεία του λαού, αφού υποτάσσονται στη στρατηγική που θέλει την υγεία εμπόρευμα, με αποτέλεσμα «τα οξυμένα προβλήματα του λαού για την προστασία και την αποκατάσταση της υγείας του να επιδεινώνονται», τόνισε, για να συμπληρώσει ότι «δεν υπάρχει δίκαιο αίτημα του λαού για προστασία της υγείας τους που να μη σκοντάφτει σε αυτήν τη στρατηγική».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ