Παρασκευή 27 Γενάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καμία ανοχή στο δόγμα «ουδείς εξαιρείται των παρακολουθήσεων»!

Με νέο φυλλάδιό του το ΚΚΕ για τις εξελίξεις γύρω από τις υποκλοπές αναδεικνύει την ανάγκη να μην υπάρξει καμία ανοχή στο δόγμα «ουδείς εξαιρείται των παρακολουθήσεων»!

Οπως αναφέρεται μεταξύ άλλων σε αυτό:

Οι σοβαρές αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών επιβεβαιώνουν το δόγμα «ουδείς εξαιρείται των παρακολουθήσεων». Η κυβέρνηση της ΝΔ αντί να αναλάβει τις ευθύνες της επιλέγει να τις αποφεύγει, με στόχο να εμπεδώσει την ανοχή του λαού στις παρακολουθήσεις.

Το απαράδεκτο δόγμα «ουδείς εξαιρείται των παρακολουθήσεων» έχει χτιστεί με πολλούς διαδοχικούς νόμους, που στο στόχαστρο τελικά βάζουν τον «εχθρό - λαό». Κάθε κυβέρνηση προσέθετε και από ένα λιθαράκι, ώστε αυτοί οι νόμοι να γίνονται πιο εχθρικοί για τον λαό.

Κανένα συγχωροχάρτι!

Δεν θα γλιτώσουν τις ευθύνες τους ούτε η ΝΔ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, που έχουν διαμορφώσει τον θεσμικό βούρκο των παρακολουθήσεων. (...)

Προστάτης από τους "προστάτες" είναι ο ίδιος ο λαός, που δεν συμβιβάζεται με «μεγάλους αδερφούς» στη ζωή και τη δράση του.

Δεν αποδέχεται το φακέλωμα και τον χαφιεδισμό, αλλά σημαδεύει τον πραγματικό του αντίπαλο, το κεφάλαιο και την εξουσία του, τα κόμματα που την υπηρετούν και οργανώνει την αντεπίθεσή του για να προστατεύει πραγματικά ο ίδιος τα δικαιώματα και τις ελευθερίες του.

Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, με ΚΚΕ δυνατό!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ