Παρασκευή 27 Γενάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΒΟΥΛΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΛΗΣ
Με συνέπεια θα καταψηφίζουμε κάθε αντιλαϊκή κυβέρνηση

Ο Γιάννης Δελής ανέφερε ότι το ΚΚΕ καταψηφίζει την κυβέρνηση της ΝΔ εκτός από τον δρόμο και στη Βουλή, όπως «σταθερά και αταλάντευτα καταψηφίζαμε όλες τις προηγούμενες αντιλαϊκές κυβερνήσεις, που με τις πολιτικές τους για τα κέρδη των λίγων ρήμαζαν η μία μετά την άλλη τις ζωές του λαού μας».

Συνεχίζοντας τόνισε πως ο λαός γνωρίζει ότι το ΚΚΕ οργανώνει τη λαϊκή αντίσταση και αντεπίθεση και στις πιο δύσκολες συνθήκες και μέμφεται όλους τους υπηρέτες της αντιλαϊκής πολιτικής, που στο όνομα της «εθνικής ασφάλειας» ασπάζονται το επικίνδυνο δόγμα «ουδείς εξαιρείται των παρακολουθήσεων», για να στηρίζουν την αστική εξουσία και το κράτος της.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ θύμισε ότι το θεσμικό πλαίσιο παρακολουθήσεων και συγκάλυψης είναι έργο της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και φυσικά της ΕΕ, καθώς πέρυσι στη Βουλή όλοι μαζί ψήφισαν τον ευρωπαϊκό Κανονισμό που επιτρέπει σε κατασκοπευτικά λογισμικά να αλωνίζουν νόμιμα και στη χώρα μας.

Επίσης ανέδειξε τη συμπόρευση της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και των υπόλοιπων αστικών κομμάτων στα βασικά ζητήματα, που καθορίζουν και τα μικρά. Αυτό - τόνισε - το διαπιστώνουν οι καλλιτέχνες, που υποβαθμίστηκαν από τη ΝΔ σε απόφοιτους Λυκείου, που σε αυτό έστρωσε τον δρόμο νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ, με την κατηγοριοποίηση και υποβάθμιση των πτυχίων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ