Τετάρτη 15 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Συσκέψεις και παρουσιάσεις υποψηφίων

Σήμερα, Τετάρτη

- Η Τομεακή Επιτροπή Φωκίδας πραγματοποιεί ανοιχτή σύσκεψη στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών (πλατεία Κεχαγιά), με ομιλητή τον Κώστα Παρασκευά, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΤΕ Αχαΐας πραγματοποιεί σύσκεψη - συζήτηση για τις εξελίξεις στον χώρο του Αθλητισμού και τις θέσεις του ΚΚΕ, με ομιλητή τον Θοδωρή Λιάππη, υπεύθυνο του Τμήματος Αθλητισμού της ΚΕ του Κόμματος, στις 7 μ.μ., στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, στην αίθουσα «Αλέκα Σιούλη». Θα χαιρετίσει ο Χρήστος Πατούχας, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανυπότακτη Πολιτεία», δημοτικός σύμβουλος Πατρέων και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ.

- Στις 6.30 μ.μ. σύσκεψη στο Σούλι με ομιλητή τον Κώστα Γιαννάκο, πρόεδρο της Πανελλήνιας Ενωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος και υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας με το ΚΚΕ.

- Ο Διονύσης Αρβανιτάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Ζακύνθου με το Κόμμα, θα μιλήσει σε σύσκεψη με εργαζόμενους στον Τουρισμό - Επισιτισμό, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Γυμνασίου Ζακύνθου στις 8 μ.μ.

- Η ΤΕ Λέσβου θα παρουσιάσει στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του κινηματογράφου «Αρίων», τους υποψηφίους στον νομό Λέσβου για τις βουλευτικές εκλογές.

- Η ΤΕ Εύβοιας στις 9 π.μ. θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου τους υποψήφιους του Κόμματος στην Εύβοια για τις βουλευτικές εκλογές.

- Η Τομεακή Οργάνωση Δήμου Θεσσαλονίκης στις 7.30 μ.μ. πραγματοποιεί σύσκεψη στον 4ο όροφο της ΕΔΟΘ. Θα μιλήσουν ο Θανάσης Σγούρος, Γραμματέας της ΤΟ Δήμου Θεσσαλονίκης και μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας, και ο Βασίλης Τομπουλίδης, μέλος του ΓΠ Κ. Μακεδονίας και υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης.

Αύριο, Πέμπτη

- Η ΤΕ Δράμας πραγματοποιεί συσκέψεις: Στις 11 π.μ. με ομιλήτρια την Μαρία Μάλλη, Γραμματέα της ΤΕ. Στις 6 μ.μ. με εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα και ομιλήτρια την Λίζα Τσιμπλίδου, μέλος της ΤΕ.

- Στις 7.30 μ.μ. σύσκεψη στο Πελόπιο, στο «Μπαντούνειο» Πολιτιστικό Κέντρο, με ομιλητή τον Χρήστο Γιάνναρο, υποψήφιο βουλευτή Ηλείας με το ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει ο Κώστας Γιαννάκος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ