Τετάρτη 15 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι στη Θεσπρωτία

Του υποψηφίους του ΚΚΕ στον νομό Θεσπρωτίας για τις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε η ΚΟ την περασμένη Κυριακή στη συνεστίασή της. Οπως επισημάνθηκε από τον Λαέρτη Ρέγκα, Γραμματέα της ΤΕ Θεσπρωτίας, το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από νέους ηλικιακά συντρόφους, αλλά με αρκετά χρόνια και πλούσια δράση στο εργατικό - λαϊκό κίνημα και στο Κόμμα. Οι υποψήφιοι βουλευτές είναι:

Χρυσηίδα Γεωργίου, 32 ετών, φιλόλογος, τραγουδίστρια, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας, μέλος της ΤΕ Θεσπρωτίας του ΚΚΕ.

Κατερίνα Δήμα, 32 ετών, αστροφυσικός, αυτοαπασχολούμενη, γραμματέας του Εμποροβιοτεχνικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας, μέλος του ΔΣ της ΟΕΒΣΔΕΝ, μέλος της ΤΕ Θεσπρωτίας του ΚΚΕ.

Θοδωρής Παπαγιάννης, 35 ετών, μηχανικός σκαφών, εργαζόμενος στην «Avramar», γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας, πρόεδρος του Συνδικάτου Γάλακτος - Τροφίμων και Ιχθυοκαλλιεργειών νομού Θεσπρωτίας.

Παράλληλα ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι, παλαιότεροι σύντροφοι με αρκετά χρόνια εμπειρίας στην Τοπική Διοίκηση, που είναι:

Δώρης Δήμας, μέλος του ΔΣ Σωματείου Συνταξιούχων του ΟΑΕΕ νομού Θεσπρωτίας και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον δήμο Ηγουμενίτσας.

Ηλίας Κουτσής, οικονομολόγος, εκπαιδευτικός, μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον δήμο Παραμυθιάς.

Λαέρτης Ρέγκας, φυσικοθεραπευτής, μέλος της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον δήμο Φιλιατών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ