Τετάρτη 22 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Εκδηλώσεις και συσκέψεις

Σήμερα Τετάρτη

-- Στις 6 μ.μ. ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα μιλήσει σε σύσκεψη στην Ανω Χώρα της ορεινής Ναυπακτίας.

-- Στις 6.30 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Καστοριάς - Βοΐου του ΚΚΕ πραγματοποιεί πολιτική συγκέντρωση στο Ενυδρείο Καστοριάς. Θα μιλήσει ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, και θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Κόμματος στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

Αύριο Πέμπτη

-- Στις 11 π.μ. ο Νίκος Παπαναστάσης θα μιλήσει σε σύσκεψη κτηνοτρόφων στην Κλεπά της ορεινής Ναυπακτίας.

-- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση Δικαιοσύνης Αττικής του ΚΚΕ καλεί στο βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής». Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος στην Ανατολική Αττική.

-- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση Κατασκευών Αττικής του ΚΚΕ καλεί στο Παράρτημα Αιγάλεω του Συνδικάτου Οικοδόμων (Ελλης και Ανδριανουπόλεως). Θα μιλήσει ο Γιάννης Αναγνώστου, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα Αθήνας.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ «e-food» του ΚΚΕ καλεί στο cafe «Ηλιόπετρα» (Ελευθερίου Βενιζέλου 99, Καλλιθέα). Θα μιλήσει ο Γιώργος Στεφανάκης, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας με το ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ