Τρίτη 2 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Το κάλεσμα φτάνει παντού

Συγκεντρώσεις σε Πελοπόννησο, Ιόνιο, Στερεά και Δυτική Ελλάδα

Αποφάσεις συμμετοχής στην απεργία, αύριο, Τετάρτη 3 του Απρίλη, μέχρι στιγμής στην Πελοπόννησο έχουν πάρει:

Στην Πάτρα, τα Σωματεία Τσαγκαράδων - Ιματισμού - Κλωστοϋφαντουργίας, το Συνδικάτο Μετάλλου, το Ναυτεργατικό Σωματείο στην Πορθμειακή Γραμμή Ρίου - Αντιρρίου, τα Συνδικάτα Οικοδόμων Πάτρας και Αχαγιάς, ο Σύλλογος Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού Πάτρας, οι διοικητικοί υπάλληλοι και οι παρασκευαστές στα ΑΕΙ, το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Πάτρας, το Σωματείο Εργαζομένων Πλεκτηρίων και Πλεκτοβιομηχανιών, τα Σωματεία Εργαζομένων στις Χαρτοβιομηχανίες ΕΛΠΑΚ και ΧΑΡΤΕΛΛΑΣ, το Σωματείο Εργαζομένων ΕΛΑΣ - ΚΑΝ, το Σωματείο Φαρμακοϋπαλλήλων, ο Σύλλογος Εργαζομένων στο υπουργείο Πολιτισμού, η Συντονιστική Επιτροπή Συνταξιουχικών Οργανώσεων. Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» και οι Καθαρίστριες Δημόσιων Νοσοκομείων.

Η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών Πάτρας καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στις 10.30 π.μ.

Στην Καλαμάτα, τα Συνδικάτα Τεχνιτών Μωσαϊκών και Μαρμάρων και Χτιστών και Καλουπατζήδων, οι εργαζόμενοι στη Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης και Αποχέτευσης Καλαμάτας, το Συνδικάτο Εργαζομένων στον Ιδιωτικό Τομέα.

Η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση, στην πλατεία 23ης Μαρτίου, στις 10 π.μ.

Στην Αρκαδία, τα Συνδικάτα Οικοδόμων Γορτυνίας και Τρίπολης. Η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης στις 10 π.μ.

Στον Πύργο, το Συνδικάτο Οικοδόμων καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση μπροστά από το Εργατικό Κέντρο Πύργου στις 10 π.μ.


Στην Αμαλιάδα, τα Συνδικάτα Οικοδόμων Αμαλιάδας και Βαρθολομιού καλούν σε απεργιακή συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας στις 10 π.μ.

Στην Κόρινθο, η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών καλεί σε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου στις 10.30 π.μ., ενώ στο Κιάτο το Συνδικάτο Οικοδόμων καλεί σε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο στις 9 π.μ.

Στη Ζάκυνθο, το Εργατικό Κέντρο έχει προκηρύξει απεργία για αύριο Τετάρτη 3 του Απρίλη και καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση μπροστά από το Εργατικό Κέντρο στις 10 π.μ.

Στην Κεφαλονιά, το Εργατικό Κέντρο έχει προκηρύξει απεργία για αύριο Τετάρτη 3 του Απρίλη και καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο στις 10 π.μ.

Στη Στερεά

Παμφωκική 24ωρη απεργία έχει κηρύξει το ΕΚ Φωκίδας, με συγκέντρωση στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο στην Αμφισσα και συλλαλητήριο. Αποφάσεις συμμετοχής στην 24ωρη απεργία έχουν πάρει τα παρακάτω σωματεία: Ενωση Εργαζομένων «ΑΜΕ Δελφοί - Δίστομο», Χειριστών, Εργοταξιακό ΑΕ Αργυρομεταλλευμάτων και Βαρυτίνης, Οικοδόμων Αμφισσας, Οικοδόμων Ιτέας - Κίρρας, Πρακτικών Μηχανικών, Εργαζομένων στο ΚΤΕΛ, Εργαζομένων στο Δήμο Αμφισσας (48ωρη στις 3 και 4 του Απρίλη), Σωματείο Μηχανοτεχνιτών, Εργαζομένων στις Ιχθυοκαλλιέργειες και της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Φωκίδας. Η ΕΛΜΕ Φωκίδας πήρε απόφαση να προτείνει στη συνέλευση των προέδρων απεργιακές κινητοποιήσεις για την Κοινωνική Ασφάλιση.

Η Επιτροπή Αγώνα για την Κοινωνική Ασφάλιση οργανώνει συγκέντρωση στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας. Η Ενωση Τεχνιτών Οικοδόμων Χαλκίδας συμμετέχει στην 24ωρη και διοργανώνει συγκέντρωση στις 9.30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο. Επίσης, συμμετέχει η Ενωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας και η Ενωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Εύβοιας. Το Σωματείο Εργαζομένων ΚΕΛΑΪΔΙΤΗ πραγματοποιεί 4ωρη στάση εργασίας (11 π.μ. - 3 μ.μ.). Τα Σωματεία Οικοδόμων Νότιας Εύβοιας και Εργαζομένων στη ΒΙΟΜΕΚ Αλιβερίου διοργανώνουν συγκέντρωση αύριο Τετάρτη 3 του Απρίλη, στις 9 το πρωί στο ΕΚ Αλιβερίου.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Σωματείων και Συνδικαλιστών Φθιώτιδας καλεί τους εργαζόμενους και το λαό στη συγκέντρωση που διοργανώνει στην πλατεία Πάρκου της Λαμίας, στις 7 το απόγευμα. Οι οικοδόμοι Καμένων Βούρλων συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της 3ης του Απρίλη.

Το Σωματείο Οικοδόμων Επαρχίας Λιβαδειάς πραγματοποιεί 24ωρη απεργία αύριο Τετάρτη 3 του Απρίλη και συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο, στις 10.30 το πρωί, ενώ το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Λιβαδειάς συμμετέχει στη 48ωρη απεργία στις 3-4 του Απρίλη.

Η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών Βοιωτίας καλεί σε συγκέντρωση - συλλαλητήριο αύριο Τετάρτη 3 του Απρίλη, στις 10.30 το πρωί στην κεντρική πλατεία της Θήβας.

Στη Δυτική Ελλάδα

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Σωματείων και Συνδικαλιστών του Νομού Ιωαννίνων διοργανώνει απεργιακή συγκέντρωση αύριο στις 10.30 το πρωί έξω από το παλιό Εργατικό Κέντρο. Συμμετέχουν το Σωματείο Οικοδόμων, ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων, το Σωματείο Φαρμακοϋπαλλήλων, το Σωματείο Χειριστών. Επίσης, με αποφάσεις των γενικών τους συνελεύσεων συμμετέχουν οι φοιτητικοί σύλλογοι του Χημικού και του Φιλολογικού.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Σωματείων και Συνδικαλιστών του Νομού Αρτας διοργανώνει απεργιακή συγκέντρωση αύριο στις 9.30 το πρωί έξω από το Εργατικό Κέντρο. Συμμετέχουν το Σωματείο Οικοδόμων, το Σωματείο Λογιστών, το Σωματείο Φαρμακοϋπαλλήλων, το Σωματείο Συνταξιούχων του ΙΚΑ, το Σωματείο του Δήμου Αρτας. Επίσης, με αποφάσεις των γενικών τους συνελεύσεων συμμετέχουν το Α΄ και Β΄ ΤΕΕ Αρτας.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Σωματείων και Συνδικαλιστών του Νομού Πρέβεζας διοργανώνει απεργιακή συγκέντρωση αύριο στις 10 το πρωί στο Φόρο. Συμμετέχουν το Σωματείο Οικοδόμων, το Σωματείο Μονίμων Υπαλλήλων του Δήμου, το Σωματείο Εκτάκτων Υπαλλήλων του Δήμου, το Σωματείο Συνταξιούχων του ΙΚΑ.

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου διοργανώνει απεργιακή συγκέντρωση αύριο στις 10 το πρωί έξω από το Εργατικό Κέντρο. Επίσης, με απόφαση της γενικής του συνέλευσης θα συμμετάσχει το ΤΕΕ του ΟΑΕΔ Αγρινίου.

Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας διοργανώνει απεργιακή συγκέντρωση αύριο στις 10 το πρωί στην πλατεία Αγίου Μηνά.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Σωματείων και Συνδικαλιστών της Κέρκυρας διοργανώνει απεργιακή συγκέντρωση αύριο στις 10 το πρωί έξω από το Εργατικό Κέντρο. Συμμετέχουν το Σωματείο Οικοδόμων, το Σωματείο των Λογιστών, το Σωματείο Υπαλλήλων του δήμου, το Σωματείο Φαρμακοϋπαλλήλων. Επίσης, με απόφαση της γενικής του συνέλευσης συμμετέχει το Β΄ ΤΕΕ και με απόφαση του ΔΣ ο φοιτητικός σύλλογος του Τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ