Τρίτη 2 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Στα νησιά

Στο πόδι βρίσκονται και οι εργαζόμενοι στα νησιά. Αναλυτικά:

Στην Κρήτη, στο Ηράκλειο, σε συγκέντρωση στις 10.00 το πρωί, στο Εργατικό Κέντρο, καλούν το Συνδικάτο Οικοδόμων, η Επιτροπή Αγώνα για το Ασφαλιστικό και οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ. Στα Χανιά, σε συγκέντρωση στις 10.00, στο Εργατικό Κέντρο, καλεί το Συνδικάτο Οικοδόμων. Στο Ρέθυμνο, σε συγκέντρωση, στις 10.00, στο Εργατικό Κέντρο, καλούν το Συνδικάτο Οικοδόμων και η Επιτροπή Αγώνα για το Ασφαλιστικό. Στο Λασίθι, στον Αγιο Νικόλαο, σε συγκέντρωση στις 10.00, στο Εργατικό Κέντρο, καλούν το Σωματείο Οικοδόμων και η Επιτροπή Αγώνα για το Ασφαλιστικό. Συμμετέχουν: Οικοδόμοι Αγίου Νικολάου, Νεάπολης, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ και το Εργατικό Κέντρο. Στην Ιεράπετρα, σε συγκέντρωση στις 10.00, στο Δημαρχείο, καλεί η Επιτροπή Αγώνα για το Ασφαλιστικό. Συμμετέχουν: Σωματείο Οικοδόμων Ιεράπετρας, Σωματείο ΔΕΗΑΗ, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ιεράπετρας και το Σωματείο Μετάλλου.

Στο Αιγαίο, στη Λέσβο, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο οργανώνει αύριο απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Σαπφούς, στις 10 π.μ. Συμμετέχει και το Σωματείο Φορτοεκφορτωτών Υπαλλήλων Οδηγών Μεταφορικών Εταιριών του Νομού Λέσβου. Στη Λήμνο, το παράρτημα του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, τα Σωματεία Οικοδόμων, Ξενοδοχοϋπαλλήλων και εργαζομένων στους ΟΤΑ, καλούν στην αυριανή απεργιακή συγκέντρωση, στις 10 π.μ., στο λιμάνι της Μύρινας.

Απεργιακή συγκέντρωση οργανώνει αύριο το Εργατικό Κέντρο Σάμου, έξω από τα γραφεία του, στις 10 π.μ. και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία. Ενώ το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο της Σάμου έχει κηρύξει 4ωρη στάση εργασίας. Στην απεργιακή συγκέντρωση στην Ικαρία, που θα γίνει στην πλατεία του Ευδήλου και ώρα 12.30, καλούν τα Σωματεία Οικοδόμων, Ξενοδοχοϋπαλλήλων, Εργαζομένων στους ΟΤΑ, στο Νοσοκομείο, ΕΛΜΕ και ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ικαρίας - Φούρνων.

Το Εργατικό Κέντρο Ρόδου καλεί τους εργαζόμενους του νησιού στην απεργιακή συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του, στις 10 το πρωί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ