Παρασκευή 14 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Δύο φορτηγά αλληλεγγύης για τους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας

Με δύο φορτηγά που αναχώρησαν χτες από τη Ζάκυνθο ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση αποστολής υλικών πρώτης ανάγκης στους σεισμόπληκτους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας από το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου. Η ανταπόκριση των εργαζομένων και του λαού του νησιού στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου όλο αυτό το διάστημα ήταν τεράστια - είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη αποστολή πραγματοποιήθηκε σχεδόν μία βδομάδα μετά τους σεισμούς στις δύο χώρες.

«Δεν σταματάμε όμως εδώ, η αλληλεγγύη είναι η ασπίδα μας στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν όχι μόνο οι λαοί της Τουρκίας και της Β. Συρίας, αλλά και οι εργαζόμενοι στη χώρα μας και στο νησί μας. Υπάρχουν πολλές οικογένειες που κάτω από το βάρος των αυξήσεων, των φόρων, των ανατιμήσεων σε βασικά είδη κατανάλωσης, δυσκολεύονται ακόμα περισσότερο να τα βγάλουν πέρα», αναφέρει το ΕΚΖ, προσθέτοντας ότι συνεχίζει την προσπάθειά του και μπροστά στο Πάσχα.

«Και στο νησί μας υπάρχουν οικογένειες που δεν μπορούν να έχουν ούτε ένα πιάτο φαγητό στο τραπέζι τους, όπως π.χ. στον κλάδο των εργαζομένων στον Τουρισμό, που έχει λήξει το επίδομα ανεργίας τους από τον Γενάρη», επισημαίνει και καλεί τα σωματεία - μέλη του να σταθούν δίπλα σε όλους όσοι έχουν ανάγκη, με προσφορά αλληλεγγύης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ