Παρασκευή 14 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Πάνω από τέσσερις μήνες απλήρωτη εργαζόμενη στην Επιθεώρηση Εργασίας!

Πάνω από τέσσερις μήνες παραμένει απλήρωτη εργαζόμενη στο Τμήμα Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων Ελευσίνας, δηλαδή στην υπηρεσία που έχει αρμοδιότητα να ...αντιμετωπίζει φαινόμενα όπως η μη καταβολή αποδοχών!

Η εργαζόμενη είχε προσληφθεί μέσω των προγραμμάτων «stage» το 2007, και το 2010 κέρδισε δικαστική απόφαση που χαρακτήρισε την εργασιακή της σχέση ως Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου. Ομως, εδώ και 13 χρόνια παραμένει σε καθεστώς αβεβαιότητας περιμένοντας να εκδικαστεί η έφεση που έχει κάνει το Δημόσιο.

Για το ζήτημα αυτό ο Χρήστος Κατσώτης, βουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, είχε καταθέσει τροπολογία σε νομοσχέδιο που προέβλεπε λύση στο πρόβλημα, πρόταση που δεν έγινε δεκτή.

Καταγγελία για την απλήρωτη εργαζόμενη έχει κάνει ο Σύλλογος Εργαζομένων Επιθεώρησης Εργασίας, ο οποίος καλεί τον διοικητή της Επιθεώρησης «να λάβει άμεσα μέτρα ώστε να λυθεί οριστικά και μόνιμα το πρόβλημα», ενώ τονίζει ότι «είναι απαράδεκτο να υπάρχει συναδέλφισσα που εργάζεται από το 2007 στην Υπηρεσία μας και να μην έχει θέση στο οργανόγραμμα, να μην της αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία της, να μην έχει λάβει ούτε μία αύξηση όλα αυτά τα χρόνια, όταν μάλιστα αποτελεί την μοναδική διοικητική υπάλληλο στη γραμματεία του συγκεκριμένου τμήματος! Επιπλέον, δεν συμμετέχει ούτε στα συνεργεία ελέγχου και υπερωριών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ