Παρασκευή 12 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
Δεν θέλουμε ζωή με προαπαιτούμενα, θέλουμε υγεία, παιδεία, δουλειά με δικαιώματα

Με μαζική συμμετοχή του εργαζόμενου λαού της περιοχής πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Καλαμαριά, χτες βράδυ.

Στη συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου, μίλησαν οι υποψήφιοι βουλευτές Σωτήρης Αβραμόπουλος, Κώστας Ζαμπέτογλου και Αναστασία Ποικιλίδου.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε ο Γιώργος Κυρίτσης, υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2015.

Στην ομιλία του ο Σωτήρης Αβραμόπουλος κάλεσε τους φίλους και οπαδούς του Κόμματος να δώσουν δυναμικά τη μάχη μέχρι την τελευταία ώρα. «Πολλά κρίνονται αυτές τις μέρες που οι εκβιασμοί και οι υποσχέσεις φουντώνουν», είπε.

Τόνισε ότι «οι εργαζόμενοι και η νεολαία πρέπει και μπορούν να είναι οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων! Οσο πιο ψηλά βρεθεί το ΚΚΕ στις επόμενες εκλογές τόσο πιο δυναμικά και αποτελεσματικά θα παλέψουμε για να υλοποιηθούν δίκαιες διεκδικήσεις του κινήματος κόντρα στις προτεραιότητες του κεφαλαίου.

Τόσο πιο δυνατός θα είναι ο λαός απέναντι στην πολιτική που στηρίζει τα συμφέροντα των λίγων - κόντρα σε οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση όποιο χρώμα ή συνδυασμό κομμάτων έχει».

Ο Κώστας Ζαμπέτογλου τόνισε πως «δεν θέλουμε μια ζωή γεμάτη με προαπαιτούμενα. (...) Εμείς θέλουμε να έχουμε υγεία, παιδεία, χωρίς να βάζουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη κι αν δεν έχουμε να πληρώσουμε, να τα στερούμαστε... Θέλουμε να έχουμε ελεύθερο χρόνο να χαρούμε τα παιδιά μας, να ψυχαγωγηθούμε κι όχι να τρέχουμε όλη μέρα με απύθμενα ωράρια. Θέλουμε να μην κινδυνεύουμε από την κούραση από τις αμέτρητες ώρες στη δουλειά ή από την έλλειψη μέτρων ασφαλείας». Γι΄ αυτό «δίνουμε δύναμη στο ΚΚΕ! Δίνουμε δύναμη σε εκείνους που αταλάντευτα θα είναι μαζί με τον λαό στην πρώτη γραμμή του αγώνα και μετά τις εκλογές».


Η Αναστασία Ποικιλίδου αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα και στη νίκη της ΠΚΣ στις φοιτητικές εκλογές. «Η νίκη των φοιτητών κρύβει μέσα της μια μεγάλη δυναμική, ικανή να εμπνεύσει χιλιάδες ανθρώπους να επιλέξουν τον δρόμο της αμφισβήτησης και του αγώνα, για να έρθουν τα πράγματα "αλλιώς".

Να δυναμώσει το ΚΚΕ που είναι το μοναδικό αντίπαλο δέος στην πολιτική τού "πάμε κι όπου βγει" όλων των κομμάτων που κυβέρνησαν τη χώρα! Σε όλες τις κάλπες η νεολαία έχει μία επιλογή: Να δυναμώσουν η αλήθεια, ο αγώνας, η αμφισβήτηση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ