Παρασκευή 12 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Οι μαζικές συγκεντρώσεις δίνουν το στίγμα για ΚΚΕ πιο δυνατό

Την Τετάρτη 17 Μάη στο Σύνταγμα η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση. Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ, Δ. Κουτσούμπας | Προεκλογικές συγκεντρώσεις σε πολλές ακόμα πόλεις

Σχεδόν μια βδομάδα απομένει μέχρι τις εκλογές, με τις τελευταίες μέρες να είναι κρίσιμες για να εκφραστεί στην κάλπη το πολύ θετικό κλίμα που συναντάνε οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ. Να βγει δηλαδή το ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό και να μην πιάσουν τόπο τα εμπόδια και οι παγίδες που στήνουν τα επιτελεία του συστήματος.

Αναμφίβολα το δικό της μαχητικό στίγμα αυτές τις μέρες θα δώσει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ που θα γίνει την Τετάρτη 17 Μάη, στις 8 μ.μ. στο Σύνταγμα, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Ολα δείχνουν ότι μπορεί να είναι η πιο μαζική συγκέντρωση των τελευταίων χρόνων, ενώ ανάλογα πετυχημένες μπορούν να είναι οι συγκεντρώσεις σε δεκάδες πόλεις σε όλη την Ελλάδα που είναι προγραμματισμένες. Τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ κάνουν τα πάντα για να επιτευχθεί αυτό. Βάζουν φιλόδοξους στόχους συμμετοχής σε κάθε χώρο δουλειάς, Εκπαίδευσης, γειτονιά και δήμο, απευθύνονται πλατιά σε εργαζόμενους και νεολαία. Συνεχίζουν τη μάχη διακίνησης του ψηφοδελτίου ενώ προετοιμάζουν και τη μεγάλη πανεξόρμηση με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» 13 - 14 Μάη.

Συγκεντρώσεις σε μεγάλες πόλεις

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 7.30 μ.μ. στον πεζόδρομο Κατερίνης. Θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.


-- Στις 8 μ.μ. στην Καρδίτσα, στην πλατεία Πλαστήρα (Παυσίλυπο). Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής.

-- Στις 8 μ.μ. στα Χανιά, στην πλατεία δίπλα στα Νεώρια στο Παλιό Λιμάνι. Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ. στη Θήβα, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ. στα Τρίκαλα, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου. Θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Θεσσαλίας.

-- Στις 8.30 μ.μ. στη Λευκάδα, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ. στην Καλαμάτα, στην πλατεία Οθωνος. Θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

-- Στις 8.30 μ.μ. στη Φλώρινα, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.

-- Στις 8 μ.μ. στην Αμφισσα, στην πλατεία Ησαΐα. Θα μιλήσει ο Νίκος Ρεμπάπης, μέλος της ΚΕ.

Αύριο, Σάββατο

-- Στις 7. 30 μ.μ. στη Βέροια, στην πλατεία Δημαρχείου. Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Κιλκίς, στο «Πάρκο Κήπου». Θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη.

-- Στις 7.30 μ.μ. στα Γιαννιτσά, στον πεζόδρομο. Θα μιλήσει ο Λεωνίδας Στολτίδης, βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης και εκ νέου υποψήφιος.

-- Στις 7 μ.μ. στον Πολύγυρο, στην πλατεία Δημαρχείου. Θα μιλήσει ο Θανάσης Χρηστίδης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. στα Γρεβενά, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο Περικλής Κουρμούλης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ. στη Λιβαδειά, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Επικρατείας.

-- Στις 9 μ.μ. στην παραλία Πρέβεζας. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

Κυριακή 14 Μάη

-- Στις 12 μ. στο Καρπενήσι, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο Γιώργος Παναγής, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. στην Ξάνθη, στην πλατεία Ελευθερίας. Θα μιλήσει ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. στην Ιθάκη, στην κεντρική πλατεία στο Βαθύ. Θα μιλήσει ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και εκ νέου υποψήφιος.

-- Στις 8 μ.μ. στον Βόλο, στην παραλία (Πανεπιστήμιο). Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ