Παρασκευή 12 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
Μόνο το ΚΚΕ δεσμεύεται να αντιπαλέψει τα αντιλαϊκά μέτρα που θα εφαρμοστούν την επόμενη ημέρα

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία χτες το απόγευμα η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Πτολεμαΐδα, η οποία μεταφέρθηκε εκεί λόγω καιρικών συνθηκών.

Στη συγκέντρωση μίλησε ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος βουλευτής Κοζάνης του ΚΚΕ, Σταύρος Μωυσιάδης. Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν ακόμα η Φωτεινή Δημαράκη και η Τίνα Κουζιάκη, υποψήφιες βουλευτές Κοζάνης του ΚΚΕ, όπως και η Μαρία Βογιατζή, υποψήφια βουλευτής Φλώρινας του ΚΚΕ.

Μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Μάκης Παπαδόπουλος στάθηκε στις κοινές δεσμεύσεις, ιδιαίτερα στον τομέα της Ενέργειας, των αστικών κομμάτων απέναντι στην κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων και την αντιλαϊκή στρατηγική της ΕΕ, που μετατρέπει την Ενέργεια σε πανάκριβο εμπόρευμα για τον λαό και προωθεί την απολιγνιτοποίηση, με οδυνηρές συνέπειες για τον λαό της Δυτικής Μακεδονίας, και τόνισε:

«Μπορούμε και πρέπει να καταδικάσουμε όσους κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια, όλους αυτούς που δεσμεύονται να συνεχίσουν την επόμενη μέρα στις ίδιες ράγες, οι οποίες μας έχουν φέρει στη σημερινή απαράδεκτη κατάσταση. Μπορούμε να ενισχύσουμε όσο πιο πολύ γίνεται το ΚΚΕ, το μόνο Κόμμα που δεσμεύεται να σταθεί απέναντι, να αντιπαλέψει τα αντιλαϊκά μέτρα που θα εφαρμοστούν την επόμενη μέρα, όποια κυβέρνηση και αν σχηματιστεί».

Στον χαιρετισμό του, ο Σταύρος Μωυσιάδης σημείωσε πως «εμείς οι εργαζόμενοι στην Ενέργεια έχουμε έναν λόγο παραπάνω να στηρίξουμε το ΚΚΕ, μιας και νιώθουμε στο πετσί μας τι πάει να πει "απελευθέρωση" του κλάδου. Αν κοιτάξουμε λίγο πίσω, θα θυμηθούμε τι μας έλεγαν οι χειροκροτητές της "απελευθέρωσης" του κλάδου, ότι δηλαδή θα έχουμε φθηνή Ενέργεια, καλύτερους μισθούς, και μάλιστα οι παρατάξεις τους στο συνδικάτο καλούσαν τους εργαζόμενους να πάρουν μετοχές στη διαδικασία της μετοχοποίησης της ΔΕΗ για να "γίνουν πλούσιοι".


Ως ΚΚΕ είμαστε το μόνο κόμμα που αντιτάχθηκε στην πολιτική της "απελευθέρωσης" της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία ήταν Οδηγία της ΕΕ και στη χώρα μας ψηφίστηκε από ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - Συνασπισμό, το πρόπλασμα του ΣΥΡΙΖΑ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ