Πέμπτη 8 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΒΟΡΛΗΣ
Ψήφο σε σίγουρα χέρια, ψήφο στο ΚΚΕ

«Στη "Μαλαματίνα", εδώ και περίπου έναν χρόνο, δίνουμε μια μεγάλη μάχη ενάντια στο αντεργατικό οπλοστάσιο που έχουν φτιάξει όλες οι κυβερνήσεις, ενάντια στην εργοδοτική και κρατική τρομοκρατία. Πώς εκφράζεται αυτή; Με τα ΜΑΤ που ήταν σε καθημερινή βάση στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης στο Καλοχώρι, λειτουργώντας ως ιδιωτική σεκιούριτι, αλλά και με τη Δικαιοσύνη, που δεν ξέρουμε γιατί - νομίζω ότι το γνωρίζουμε, αλλά δεν μπορούμε να το πούμε - ακόμα δεν έχει βγάλει τις αποφάσεις στις υποθέσεις που έχουν εκδικαστεί και, το κυριότερο, ακόμα δεν έχει εκδικάσει την υπόθεση για την πρόσληψη παράνομου απεργοσπαστικού μηχανισμού εν μέσω απεργίας, ακυρώνοντας στην πράξη την ίδια την απεργία.

Σε αυτόν τον πόλεμο σταθερά σύμμαχοί μας είστε όλοι εσείς, που συμβάλλατε με την παρουσία σας, συμμετέχοντας στο τεράστιο κύμα αλληλεγγύης που αναπτύχθηκε σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας μας. Και βεβαίως με τους εκλεγμένους βουλευτές του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη, Λεωνίδα Στολτίδη και Γιάννη Δελή, που έδιναν τη μάχη μαζί μας στην πύλη του εργοστασίου, στη Βουλή με αλλεπάλληλες Επερωτήσεις, αλλά και στα δικαστήρια, με παραστάσεις στα δικαστικά όργανα για επίσπευση των διαδικασιών, αλλά και για την απελευθέρωση των συλληφθέντων απεργών.

Ενα τεράστιο ευχαριστώ για την τεράστια δύναμη που μας δίνετε. Και, φυσικά, τη Δευτέρα 12/6 σας περιμένουμε όλους στα δικαστήρια για να βροντοφωνάξουμε "νόμος είναι το δίκιο του εργάτη".

Σήμερα βρίσκομαι εδώ για να δηλώσω για άλλη μια φορά ότι και στις 25 Ιούνη στηρίζω το ΚΚΕ, για να έχει η φωνή μας δύναμη. Να πάει η ψήφος μου σε σίγουρα χέρια, σε αυτούς που υπερασπίζονται τα δίκια της τάξης μας αταλάντευτα μέσα και έξω από τη Βουλή. Γιατί ξέρω ότι η μόνη ισχυρή αντιπολίτευση είναι αυτή που ασκεί το ΚΚΕ, ως γνήσιος και πραγματικός εκφραστής των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ