Τετάρτη 14 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Τετάρτη

- Στις 10.30 π.μ., η Κομματική Ομάδα Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας (Κλεισθένους 15). Θα μιλήσουν η Λιάνα Κανέλλη και ο Ηλίας Σιώρας, υποψήφιοι βουλευτές στην Α' Αθήνας.

- Στις 6.30 μ.μ., η Κομματική Ομάδα Συνταξιούχων, στο Παράρτημα Συνδικάτου Οικοδόμων (Δεκελείας 42, Μενίδι). Θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης, στέλεχος του ΚΚΕ.

- Στις 7.30 μ.μ. ο Γιώργος Στεφανάκης, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, θα μιλήσει σε εκδήλωση εργατοϋπαλλήλων στο Λαογραφικό Μουσείο - δίπλα στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων.

- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ Ν. Φιλαδέλφειας και Ν. Χαλκηδόνας, στο μεζεδοπωλείο «Στου Λαγουδάκη» (λεωφ. Δεκελείας 36). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Βιτάλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟ Πατησίων, στην Αγία Βαρβάρα. Θα μιλήσουν οι Χάρης Βουρδουμπάς και ο Πάνος Ζάχαρης, υποψήφιοι βουλευτές στην Α' Αθήνας.

- Στις 7.30 μ.μ., στη Ροτόντα, με ομιλητές τους υποψήφιους βουλευτές Α' Θεσσαλονίκης Βασίλη Τομπουλίδη και Φίλιππο Μπαντή.

- Στις 7.30 μ.μ., στον δήμο Νεάπολης - Συκεών, στο πάρκο Αφαλή (πολιτιστική γειτονιά), με ομιλητή τον Γιάννη Δελή, υποψήφιο βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

- Στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Αρη Βελουχιώτη, στα Ταμπούρια. Θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, υποψήφια βουλευτής στη Β' Πειραιά.

- Στις 8 μ.μ., στην Κάτω Τούμπα, στο πάρκο του Αγίου Φανουρίου, με ομιλητή τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο, υποψήφιο βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης.

- Στις 7.30 μ.μ., ο Θανάσης Μελάς, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας, με εργαζόμενους στον χώρο της Υγείας στην Πάτρα (Αίθριο Παλιού Δημοτικού Νοσοκομείου). Θα χαιρετίσουν οι Κώστας Πελετίδης, δήμαρχος Πατρέων, και Κωνσταντίνος Δραγώτης, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας.

- Στις 8 μ.μ., ο Κώστας Μουγογιάννης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας, στην Αρόη Πάτρας (στο «Στέκι της Αρόης»). Θα χαιρετίσει ο Χρήστος Πατούχας, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας.

- Στις 8 μ.μ., ο Γιάννης Μποδιώτης, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, στην Αβυθο Αιγιαλείας.

- Στις 8 μ.μ., ο Σπύρος Κοτοπούλης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, στην Αμφιλοχία (κεντρική πλατεία). Θα χαιρετίσει η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφια δήμαρχος Αμφιλοχίας.

- Στις 8 μ.μ., ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ, στην κεντρική πλατεία της συνοικίας του Αγίου Κωνσταντίνου του Αγρινίου. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα.

- Στις 8.30 μ.μ., ο Νίκος Καραθανασόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, στη Χαλανδρίτσα Ερυμάνθου.

- Στις 8.30 μ.μ., στο Αμύνταιο, στα σκαλιά του παλαιού 1ου Δημοτικού Σχολείου (σε περίπτωση βροχής στο δημαρχείο). Θα μιλήσει ο Ρίζος Μαρούδας, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Μαρία Βογιατζή, υποψήφια βουλευτής Φλώρινας.

- Στις 8.30 μ.μ., ο Γιώργος Λαμπρούλης και η Μαρία Κωστή, υποψήφιοι βουλευτές Λάρισας, θα μιλήσουν σε συγκέντρωση στο Συκούριο.

- Στις 8.30 μ.μ., η ΤΕ Κοζάνης, στην Ανω Κώμη στο Πνευματικό Κέντρο. Θα μιλήσει η Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια βουλευτής Κοζάνης.

Αύριο, Πέμπτη

- Στις 7.30 μ.μ., στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, με ομιλήτρια την Θεανώ Καπέτη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

- Στις 8 μ.μ., στην Καλαμαριά, στην πλατεία Δημαρχείου, με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Θα ακολουθήσει μεγάλο λαϊκό γλέντι.

- Στις 8.30 μ.μ., η ΚΟ Ασπροπύργου καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου στον Ασπρόπυργο. Θα μιλήσουν ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος βουλευτής στη Δυτική Αττική, και ο Χρήστος Τσοκάνης, υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής.

- Στις 5 μ.μ., ο Νίκος Καλογερής, υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα, θα μιλήσει σε σύσκεψη στο Α' ΚΑΠΗ Καισαριανής.

- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Ε' Διαμερίσματος Πειραιά καλεί σε σύσκεψη στην πλατεία Βώκου (αφετηρία 915). Θα μιλήσουν ο Αλέξανδρος Κοτέας και η Αννα Λεωτσάκου, υποψήφιοι βουλευτές στην Α' Πειραιά.

- Στις 7 μ.μ., σύσκεψη με υγειονομικούς με τους υποψήφιους βουλευτές Α' Θεσσαλονίκης Ελένη Μπακιρλή και Ηλία Κονδύλη, στον Μπαροκαφενέ «Τζάνγκο» (Φιλίππου 16).

- Στις 7.30 μ.μ., ο Νίκος Καραθανασόπουλος, στην Ακράτα Αιγιαλείας.

- Στις 8 μ.μ., συγκέντρωση στο Πρόχωμα με ομιλητή τον Χρήστο Κυγιάκη, υποψήφιο βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης.

- Στις 8 μ.μ., η ΤΟ Δικαιοσύνης Αττικής, στα γραφεία της ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 21, Πειραιάς). Θα μιλήσει η Στέλα Παπαοικονόμου, υποψήφια βουλευτής στη Β' Πειραιά.

- Στις 8 μ.μ., η ΚΟ Αγίας Παρασκευής, στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής. Θα μιλήσει η Αφροδίτη Κτενά, υποψήφια στον Βόρειο Τομέα Αθηνών.

- Στις 8.30 μ.μ., ο Μιχάλης Αναστασίου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και αντιδήμαρχος Πατρέων, θα μιλήσει στην Περιβόλα Πάτρας (εστιατόριο «Περιβόλα). Θα χαιρετίσει ο Χρήστος Πατούχας, υποψήφιος βουλευτής.

- Στις 8.30 μ.μ., ο Κώστας Πελετίδης, δήμαρχος Πατρέων, στην πλατεία Γηροκομείου Πάτρας.

- Στις 8.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Σητείας. Θα μιλήσει ο Σίμος Συμεωνίδης, υποψήφιος βουλευτής Λασιθίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ