Παρασκευή 23 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΛΕΣΒΟΣ
Θερμή υποδοχή στους υποψηφίους του ΚΚΕ σε χωριά του νησιού

Στη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή για την επανεκλογή κομμουνιστή βουλευτή

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν τα χωριά της Λέσβου στον Θανάση Παφίλη, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο νησί, η οποία ολοκληρώθηκε με ομιλία στο Πλωμάρι.

Οι περιοδείες ξεκίνησαν από την Αγιάσο, όπου τόσο ο Θ. Παφίλης όσο και η Μαρία Κομνηνάκα, υποψήφια βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ, αγκαλιάστηκαν θερμά από τους κατοίκους του χωριού και τονίστηκε η ανάγκη επανεκλογής κομμουνιστή βουλευτή - εκπροσώπου στη Βουλή, αλλά και η μάχη που δίνουν για να αναδειχθεί το ΚΚΕ πρώτο κόμμα στο χωριό.

Η περιοδεία συνεχίστηκε σε Παλαιόκηπο και Παπάδο. Εκεί οι κάτοικοι της περιοχής συνεχάρησαν τον Θ. Παφίλη και το κλιμάκιο του ΚΚΕ, στο οποίο συμμετείχε και η υποψήφια βουλευτής του Κόμματος Νίκη Τσιριγώτη, για τη στάση που κράτησαν την περασμένη τετραετία μέσα και έξω από τη Βουλή, τόσο για την ανάδειξη των προβλημάτων του νησιού γενικότερα όσο και τα ζητήματα της Υγείας που απασχολούν ιδιαίτερα τα χωριά της Λέσβου.

Η πρώτη μέρα περιοδειών ολοκληρώθηκε με ομιλία στο Πλωμάρι, παρουσία των υποψήφιων βουλευτών Λέσβου του ΚΚΕ Γιάννη Ζαφειρίου και Νίκης Τσιριγώτη, η οποία έκανε έναν σύντομο χαιρετισμό πριν πάρει τη σκυτάλη για την κεντρική ομιλία ο Θ. Παφίλης.


Ο Θ. Παφίλης ανάμεσα σε άλλα απηύθυνε κάλεσμα στους ανθρώπους που το σκέφτονται, που στις προηγούμενες εκλογές ήθελαν να ψηφίσουν το ΚΚΕ και δεν το έκαναν, τώρα να κάνουν το βήμα, να επανεκλέξουν κομμουνιστή βουλευτή στο νησί.

Τόνισε δε ότι μεταξύ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ υπάρχει κοινό πρόγραμμα, γιατί έχουν ψηφίσει από κοινού τους μισούς αντιλαϊκούς νόμους, δεσμεύονται για την εφαρμογή του νέου μνημονίου, του Ταμείου Ανάκαμψης, και τσακώνονται για επιμέρους θέματα, ενώ από την άλλη το μόνο κόμμα που κάνει αντιπολίτευση είναι το ΚΚΕ, που βρέθηκε μπροστά στους αγώνες εναντίον των πλειστηριασμών, στους εργατικούς αγώνες για τα μεροκάματα, τους μισθούς και τις συντάξεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ