Παρασκευή 23 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ
Παλιά τους τέχνη κόσκινο...

Οτι το ΠΑΣΟΚ αξιώνει να είναι η ισχυρή αξιόπιστη προοδευτική αντιπολίτευση απέναντι στη ΝΔ επανέλαβε και χτες σε συνέντευξή του στο «Mega» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, κάνοντας λόγο για «αξιακό αγώνα» και επιδιώκοντας να εμφανίσει διαφορές με τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν. Μάλιστα, για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ την προηγούμενη τετραετία με κυβέρνηση της ΝΔ στήριξε το 70% των νόμων που έφερε η κυβέρνηση, είπε πως το ΠΑΣΟΚ έκανε αυτό που θα έκανε ένα φιλοευρωπαϊκό κόμμα σε ό,τι αφορά ρυθμίσεις που προέρχονταν από την ΕΕ, καθώς και ό,τι αφορούσε τα εξοπλιστικά, που δένουν τη χώρα στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, φορτώνοντας με δυσθεώρητα βάρη τον ελληνικό λαό.

Το θέμα, βέβαια, για το ΠΑΣΟΚ που κυριάρχησε χτες ήταν το δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», σύμφωνα με το οποίο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος, εκπροσώπησε ως δικηγόρος τον Νοέμβρη του 2021 fund σε βάρος δανειολήπτη για χρέος 55.000 ευρώ για στεγαστικό. Από την πλευρά του, ο Δ. Μάντζος, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, είπε ότι «πρόκειται για παλαιότερη υπόθεση που χειρίστηκε το γραφείο που βρίσκομαι και βρισκόμουν όλα τα προηγούμενα χρόνια».

Από εκεί και πέρα, εντός του «γηπέδου» της σοσιαλδημοκρατίας, με αφορμή το δημοσίευμα για τον Δ. Μάντζο, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ επιδόθηκαν σε διαγωνισμό εκατέρωθεν κατηγοριών περί υποκρισίας: Ο ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για «Πάτσηδες», με τον Αλ. Τσίπρα να ζητά απόσυρση του Δ. Μάντζου από τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, ενώ το ΠΑΣΟΚ είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και παρέδωσε τα «κόκκινα» δάνεια στα funds...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ