Παρασκευή 23 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ
Μια ακόμα «παράσταση» εξαπάτησης

Μια ακόμα «παράσταση» εξαπάτησης του λαού έδωσε χτες ο Αλ. Τσίπρας, από το βήμα της συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα. Χωρίς κανένα ίχνος ντροπής, έστω και στο παρά πέντε των εκλογών της 25ης Ιούνη, επιχείρησε να εκβιάσει για άλλη μια φορά τους ψηφοφόρους, λέγοντας ότι εάν δεν ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζουν Μητσοτάκη. Επιβεβαιώνοντας έτσι το πώς αντιλαμβάνεται ο ΣΥΡΙΖΑ τη ...«δημοκρατία» που επαγγέλλεται. Και βέβαια όλα αυτά στον βωμό τού να σώσει ό,τι σώζεται από τη μαζική αποδοκιμασία των προοδευτικών και αριστερών ανθρώπων στις προηγούμενες εκλογές αφού διαπίστωσαν ότι ο Τσίπρας ήταν ο μεγάλος χορηγός της ΝΔ. Κοινό πρόγραμμα, 200 νομοσχέδια της ΝΔ που τα ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ και στρατηγική σύμπλευση στα μεγάλα ζητήματα που καθορίζουν τη ζωή του λαού.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «δύο μόνο είναι τα εναλλακτικά σχέδια εξουσίας και διακυβέρνησης που αναμετρώνται», δύο διαφορετικά οράματα για την Ελλάδα. Εκείνο του ΣΥΡΙΖΑ, της δημοκρατίας και της ευημερίας, και εκείνο της ΝΔ που, όπως είπε, βάζει σε προτεραιότητα τα κέρδη και αποθεώνει την αγορά. Στην πραγματικότητα, όχι μόνο δεν είναι διαφορετικά τα προγράμματα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο Τσίπρας έκανε και κριτική επειδή όσα υπόσχεται η ΝΔ δεν περιλαμβάνονται στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα που κατέθεσε στην Κομισιόν και ουσιαστικά δεν προβλέπονται από τους κανόνες δημοσιονομικής πειθαρχίας. Αυτό είναι το ...ευαγγέλιο του ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν που εγγυάται νέες θυσίες του λαού, όπως περιγράφονται στα εκατοντάδες προαπαιτούμενα - ορόσημα του Ταμείου Ανάκαμψης.

Τέλος, το θράσος Τσίπρα απογειώθηκε όταν μίλησε για τα funds, στα οποία η κυβέρνησή του παρέδωσε τα δάνεια των χρεωμένων νοικοκυριών που βγαίνουν στο σφυρί μέχρι και σήμερα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ