Δευτέρα 26 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ
Το ΚΚΕ να πάει πολύ πιο ψηλά, για να υπάρξει ισχυρή λαϊκή - μαχητική αντιπολίτευση

Στο 137ο εκλογικό τμήμα του ΤΕΕ Λαμίας (πρώην Μουστάκειου) άσκησε χτες το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Μέλη του Κόμματος από την περιοχή τον υποδέχθηκαν θερμά, μεταξύ των οποίων οι υποψήφιοι βουλευτές Φθιώτιδας του ΚΚΕ Κώστας Μπασδέκης, Ανδριάνα Μπαφούτσου και Δήμητρα Γεροκούδη.

Σε δήλωσή του ο Δ. Κουτσούμπας ευχήθηκε καλή δύναμη σε όλους και όλες και ανέφερε:

«Σήμερα πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε, είναι η μέρα των εκλογών, μέχρι να κλείσουν οι κάλπες απόψε το βράδυ πρέπει όλοι να βρισκόμαστε εκεί, για να κάνουμε το ΚΚΕ πιο ισχυρό, να πάει πολύ πιο ψηλά, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει να υπάρξει λαϊκή - μαχητική αντιπολίτευση, 100%, και στη Βουλή και στους ερχόμενους λαϊκούς αγώνες. Ευχαριστώ πολύ».

Στο μεταξύ ο Δ. Κουτσούμπας αντιμετώπισε με χιούμορ και καλοπροαίρετη διάθεση το γεγονός ότι στο πακέτο με τα ψηφοδέλτια που του δόθηκαν δεν υπήρχε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

Βγαίνοντας από το παραβάν ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ ζήτησε ένα ψηφοδέλτιο του Κόμματος και χαμογελώντας αναρωτήθηκε «αν συμβαίνουν αυτά στον ΓΓ, τι μπορεί να συμβεί στους υπόλοιπους». Με την ίδια χιουμοριστική διάθεση πρόσθεσε: «Τι να κάνω τώρα, να σας καταγγείλω;!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ